Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Säkerhetschef till Sveriges kvalitetskommun

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Arbetsbeskrivning

Din funktion är placerad inom kommunkansliet där centrala stabs- , lednings- och stödresurser finns samlade.
Här ansvarar vi bl a för kommunens trygghets- säkerhets- och krisberedskapsfrågor.
I vår strävan efter att vara Skånes bästa boendekommun utgör trygghet och säkerhet väsentliga delar och Du kommer att vara en viktig kugge i detta arbete.
Sammanhållning och utveckling av vår kris- och katastrofberedskap är en annan viktig del av tjänsten. I detta uppdrag ligger övningsverksamhet, risk- och sårbarhetsanalyser och riskhantering.

Du kommer också att vara rådgivande i frågor om fysisk egendoms- och personsäkerhet
Vidare blir Du vår kontaktperson gentemot Räddningstjänst Syd, ett kommunalförbund för räddningstjänst i Kävlinge Malmö, Lund, Eslöv och Burlöv. Du är också kontaktperson inom ditt område mot andra myndigheter och organisationer.
Ett annat viktigt område för dig blir informationssäkerhet. Frågan är strategiskt betydelsefull för kommunen och kryddas nu i närtid av starten för en ny dataskyddsförordning.

Inget personalansvar.

Kvalifikationer

Du har utbildning från högskola eller universitet som vi bedömer vara relevant. Du har erfarenhet av liknande arbete gärna i en politiskt styrd organisation. Du har god kännedom om lagstiftningen inom området, en god analytisk förmåga och kan självständigt strukturera ditt arbete. Du gillar utmaningar och har lätt för att anpassa dig efter nya omständigheter. Du är utvecklingsinriktad, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du bidrar med din kompetens och har en viktig roll i det strategiska arbetet utifrån ett helhetsperspektiv. Du har ett tydligt kund-/brukarperspektiv och för dig är god service och tillgänglighet en självklarhet. Du har en god samarbetsförmåga, är tydlig och kommunicerar bra såväl i tal som i skrift.

Om du trivs i en miljö som präglas av öppenhet, engagemang och utveckling, så kommer du att trivas hos oss i Kävlinge. Vi erbjuder arbete i en stimulerande miljö med medarbetare som ställer upp för varandra och helheten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-18
Referensnummer: 276/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Mats Svedberg
Kanslichef
046-739 122


Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00