Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Sveriges Kvalitetskommun söker Elevassistent till Annelundsskolans åk 6

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Annelundsskolan är en trygg och mycket välfungerande Reggioinspirerad F-6-skola med ca 175 elever och 25 personal. Skolan är centralt belägen i Kävlinge med gångavstånd till järnvägsstationen. Vår skola och skolgård erbjuder stimulerande lärmiljöer och vi arbetar systematiskt med att utveckla vår undervisning för att möta våra elevers behov. Vi arbetar i arbetslag och har ett flexibelt resurstänkande som innebär att vi sätter in stöd där det behövs.
Våra pedagoger arbetar engagerat och kunnigt med att stödja eleverna i lärprocessen för att eleverna ska känna delaktighet, trygghet och trivsel hos oss. Vi arbetar Reggio-inspirerat och elevernas kreativitet ges möjlighet att utvecklas, genom de olika uttryckssätt eleverna använder för att visa sina kunskaper. Varje elev har tillgång till en egen iPad och vi arbetar kollegialt kring utveckling av framgångsrika arbetssätt, kring våra digitala verktyg. Som pedagog har du självklart en personlig laptop och en iPad. Samtliga klassrum har smartboards eller projektorer och vi använder apple-TV i stor utsträckning.
Kommunens pedagoger träffas kontinuerligt i utvecklingsgrupper, för att gemensamt utveckla skolornas pedagogiska kompetens. På Annelundsskolan arbetar vi mot gemensamma fokusområden, som fastställs inför varje läsår. Vi vidareutvecklar vår verksamhet genom ett systematiskt kvalitetsarbete, för att eleverna ska gå vidare från vår skola med hög måluppfyllelse och en bra värdegrund. Elevens välmående och kunskapsutveckling står i fokus och våra elever når goda studieresultat. Under nästa läsår kommer vi fortsätta ha fokus på IKT, framgångsrik undervisning samt elevernas delaktighet och inflytande. Vi kommer också inleda ett stort utvecklingsprojekt med lärandematriser, tillsammans Johan Alm och med övriga skolor i kommunen.
Vår skola har ett mycket gott rykte, där både elever och personal trivs och mår bra. Vi har högt söktryck till våra elevplatser och nöjda föräldrar. Vi är angelägna om en hög trivsel hos vår personal och prioriterar personalfrämjande aktiviteter. Vi har höga förväntningar på ditt engagemang och delaktighet i att göra varje dag till den bästa för våra elever på skolan!
Annelundsskolan är den lilla skolan med stort hjärta och kompetens!

Arbetsbeskrivning

Du arbetar som elevresurs tillsammans med pedagoger i årskurs 6. Du är riktad mot en specifik elev med stort behov av tydligt ledarskap och ett pedagogiskt vuxenstöd. Du arbetar både enskilt med eleven och finns som stöd i klassrumssituationen. Tillsammans med övriga pedagoger i klassen, skapar du en trygg och god lärmiljö, då du även är en resurs för gruppen.

Tjänsten är på 75% dagtid, med mycket goda möjligheter till förlängning under vårterminen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är pedagog eller har erfarenhet av pedagogiskt arbete. Det är viktigt att du har en förmåga att se olika elevers behov. Du tar hänsyn till de enskilda elevernas individuella förutsättningar och behov och får eleverna att växa. Du är en positiv och tydlig ledare, med vana att bygga relationer och att hantera konfliktsituationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tidsbegränsad till: 2017-12-21
Tillträde: Tillträde snarast.

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-25
Referensnummer: 286/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Charlotta Nilsson Lilius
Rektor
046-739800
0733-730650
charlotta.lilius@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

Vi ser gärna manliga sökanden till tjänsten.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00