Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Vik. Miljö- och hälsoskyddsinspektör/Livsmedelsinspektör

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Miljö- och byggavdelningen ingår i kommunens förvaltningsdel Miljö & Teknik. Avdelningen består av en miljö- och en byggenhet med totalt 14 medarbetare. Inom avdelningen hanteras miljö- och hälsoskyddstillsyn, livsmedelskontroll och bygglov.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete där du kommer att arbeta med livsmedelskontroll och tillsyn inom hälsoskyddsområdet. Som inspektör kommer du att handlägga ärenden och genomföra kontroller och inspektioner i enlighet med livsmedelslagstiftningen och miljöbalken. Arbetet är självständigt, även om du kommer att ingå i en grupp av inspektörer med liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan likvärdig utbildning från universitet eller högskola. Tjänsten innebär självständigt arbete vilket förutsätter god initiativförmåga, att du planerar din egen tid effektivt och tar eget ansvar. Du är trygg i din roll, socialt utåtriktad, vet vad bra service innebär och har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har god datorvana, gärna från ärendehanteringssystemet Vision och har B-körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kunskaper i livsmedelslagstiftningen och miljöbalken. Erfarenhet av myndighetsutövning är ett plus.
Då arbetet innebär kontakt med verksamhetsutövare, allmänhet och andra intressenter är det en viktig del att du är lyhörd, tydlig, pedagogisk och lösningsfokuserad. Du behöver ha hög social kompetens och ha lätt för att samverka både med arbetskamrater och med andra kontakter.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tidsbegränsad till: 2018-12-31
Tillträde: Tillträde: snarast möjligt eller efter överenskommelse. Anställningen är en visstidsanställning.

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-14
Referensnummer: 392/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Mentor Demjaha
Miljö- och bygglovschef
046-739134

mentor.demjaha@kavlinge.se

Facklig företrädare


Kerstin Landén
Miljö- och hälsoskyddsinspektör
046-739138

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00