Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Vill du feriejobba på VikingTider i Kävlinge kommun?

Arbetsuppgifter

Föreningen Viking Foundation driver VikingaTider i Löddeköpinge. VikingaTider är ett arkeologiskt friluftsmuseum, med fokus på vikingatid och tidig medeltid. Området på 25 hektar rekonstrueras till ett vikingatida kulturlandskap med dammar, ängar, hagar, gårdar och hus.
Under juni-augusti håller VikingaTider sommaröppet torsdag-söndag för hela familjen. Under denna tid arbetar deras pedagoger med husbyggen, odlingar och skötsel av sina lantrasdjur och även med hantverk, matlagning, bak och textil.
VikingaTider har en museibutik med historisk inriktning som håller öppet under sommaraktiviteterna torsdag-söndag men även varje tisdagskväll då området fylls av motorintresserade i alla åldrar.

Feriearbetet i museibutiken innebär arbete med försäljning, hålla ordning i butik, utgöra entré med biljettförsäljning, till viss del turistinformation och statistikinsamling.

Arbetstiden är 5 h/dag, 18 dagar
Period: Vecka 26-32 torsdag-söndag kl. 10.45-16.15 samt tisdagar kl.15.00-20.00 enligt rullande schema under sex veckor, totalt 18 dagar. Veckor och datum kan diskuteras.
En plats blir i butiken och en i deras pedagogiska verksamhet. Feriearbetare i den pedagogiska verksamheten kommer att få arbeta med alla gårdens sysslor. De kommer också att få delta och handleda besökare i barnverksamhetens olika aktiviteter.
Besked om tillsättning skickas ut vecka 18.

Kvalifikationer

Utöver svenska språket även kunskaper i engelska. Kunskaper i tyska är en merit. Social och utåtriktad, gärna med ett intresse för historia.
Övriga villkor: Feriearbetare i den pedagogiska verksamheten 16-18 år. Feriearbetare i presentbutiken ska ha fyllt 18 år.

Arbetsgivaren är skyldig att göra en så kallad registerkontroll av personer som erbjuds arbeten är i lokaler där barn befinner sig. Kontrollen innebär att vi kontrollerar om du är dömd för något brott som gör att du är olämplig att arbeta med barn och unga.
Du beställer själv ett registerutdrag hos Rikspolisstyrelsen. Det tar minst två veckor innan du får registerutdraget hemskickat. Registerutdraget ska du ta med och visa upp för oss om du blir erbjuden en anställning.

Andra uppgifter

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Deltid,
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Cecilia Dellow
Telefon:
Namn: Helen Magnusson eller Emil Falck
Telefon: 046-73 94 83

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Facklig kontaktperson nås via vxl
Telefon: 046-739000

Ansökan

Referensnummer: 66/17
Sista ansökningsdag: 2017-04-02

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Nu söker vi dig som vill feriejobba hos oss i sommar!
Kävlinge kommun erbjuder varje år ferieplatser till kommunens ungdomar. Du som är mellan 16 och 18 år och folkbokförd i Kävlinge kommun har möjlighet att söka feriearbete. I vårt urval eftersträvar vi en spridd åldersfördelning och tar även viss hänsyn till personliga önskemål. Eftersom vi vill ge så många ungdomar som möjligt chansen till feriearbete så kan varje sökande bara få ett erbjudande det vill säga en period per år.

Uppdaterad 2017-04-07

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00