Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Undersköterska i Nattpatrullen

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Vi söker en undersköterska till nattpatrullen i hemvården.

Arbetsbeskrivning

Inom hemvården arbetar vi tillsammans med vårdtagarna utifrån deras enskilda förutsättningar och med respekt för önskemål och behov. Målsättningen är att vårdtagaren ska känna välbefinnande och ha ett meningsfullt liv. Fokus och arbetssätt utgår från det FRISKA hos varje människa: Förebyggande – Rehabiliterande – Individuellt – Säkert – Kvalitetsmedvetet – Trygghetsskapande.

Som anställd är du en av de viktigaste förutsättningarna för våra vårdtagares välbefinnande och en viktig länk i att kvalitetssäkra omsorgen. Du får möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling och vi erbjuder en strukturerad introduktion. Vi har Sveriges viktigaste jobb och jobbar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare – vill du vara en av oss?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i nattpatrullen är att tillgodose det individuella behovet av omvårdnad och att ge ett gott bemötande hemma hos vårdtagaren i deras hem. Omvårdnaden som utförs är biståndsbedömda insatser som utgår från den äldres behov och önskemål. På delegation av legitimerad personal kommer du att utföra medicinsk sjukvård och rehabiliterande insatser.

I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning vilket innebär att du måste uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha datavana.

Kvalifikationer

För att bli aktuell för tjänsterna ser vi gärna att du har godkänd utbildning från vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande, samt att du har körkort.

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt och samtidigt har förmåga att samarbeta och samverka med olika personalgrupper. Du får gärna komma med nya tankar och idéer till vår verksamhet.

Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet och att du har ett genuint intresse för att arbeta med äldre människor. Har du erfarenhet av nattarbete inom äldreomsorgen är det meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tjänsten är på 66,3% med tjänstgöring var 3:e helg. Tillträde till tjänsten är 170901

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-24
Referensnummer: 158/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Charlotta Everlöv
Enhetschef
046-73 97 04

charlotta.everlov@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig företrädare nås via vxl

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid from den 1 januari 2010.

Ansök i första hand via länken till Offentliga Jobb. Ansökningar via brev ska tydligt märkas med annonsens referensnummer.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00