Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Förskollärare till Ljunggårdens förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Ljunggårdens förskola ligger i Furulund, nära skogen som vi ofta besöker. Förskolan har nio avdelningar, och vi ser ett ökat barnantal och därför söker vi nu efter nya kollegor.
Vi arbetar utifrån tematiskt arbetssätt, och detta läsåret arbetar vi med "Djur och natur".

Gå gärna in på vår facebooksida och titta, så får du en liten inblick i vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Du är väl förtrogen med förskolans läroplan.Tillsammans med kollegor ansvarar du för planering, genomförande, reflektion och utvärdering av förskolans verksamhet.

Du ser styrkan i att vara ett arbetslag och du värdesätter arbetet med dina kollegor. Att arbeta för en stark vi-känsla är viktigt för dig.

Varje vecka har vi förskollärarträffar där vi byter erfarenhet och tar tillvara på den kompetens som finns i gruppen. Här diskuterar vi och arbetar med olika utvecklingsfrågor. Mötena leds av vår förste lärare.

Vår värdegrund som är öppenhet, engagemang och utveckling ska genomsyra verksamheten och vårt förhållningssätt. En professionell och öppen dialog, med ett tillåtande klimat föder kreativa idéer.

På Ljunggården har alla pedagoger arbetskläder för utomhusbruk. Pedagogerna har också ipads som är en del av våra digitala arbete. Vi värdesätter den dagliga kommunikationen högt, och genom att all personal erbjuds frukost är detta också ett forum för pedagogiska samtal och en mötesplats för kollegor.

Våra fokusområde för läsåret 2017/2018 är att utveckla våra lärmiljöer, vårt systematiska kvalitetsarbete och digitala verktyg.

Kvalifikationer

Till tjänsten krävs flexibilitet och förmåga att tänka i nya banor och se möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som ett positivt tänkande, öppet synsätt och god sammarbetsförmåga med såväl kollegor som barn och föräldrar. Du skall ha ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten både inom och utomhus till att bli rolig och inspirerande.

För tillsvidaretjänst krävs lärarlegitimation

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-29
Referensnummer: 273/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktperson


Jessica Algback
Förskolechef
046-739057

jessica.algback@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid from den 1 januari 2010.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00