Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Enhetschef för samordnad hemsjukvård

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Hemvården i Kävlinge kommun är mitt uppe i en omorganisation. Syftet med omorganisationen är att möta morgondagens behov på ett smartare och effektivare sätt, och samtidigt fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare.

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef inom hemvården kommer du att ansvara för hemvårdens kvälls- och nattsjuksköterskor samt undersköterskor med nattjänstgöring. I tjänsten ingår även en samordnande roll för legitimerad personal. I samordningen ingår bl.a. att ha en övergripande bild över hälso- och sjukvårdspersonalen genom omvärldsbevakning och kompetensinriktade insatser för legitimerad personal.
Du kommer även vara delaktig och ansvarig för processarbetet med hälso- och sjukvårdsavtalet och delta i lokal samverkansgrupp med primärvården. I tjänsten ingår ett nära samarbete med kommunens medicinskt ansvarig sjuksköterska. Du kommer att ha ett personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar. Du ingår i hemvårdens ledningsgrupp och är direkt underställd verksamhetschefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna med hälso- och sjukvårdsinriktning eller annan för tjänsten lämplig utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som chef och har du erfarenhet av att leda förbättrings-och utvecklingsarbete ser vi det som meriterande. Du behöver kunna föra dig obegränsat gällande svenska språket såväl i tal som i skrift.

Du är tydlig, kommunikativ, utvecklingsinriktad och har ekonomisk medvetenhet. Du är målinriktad och driver utveckling genom att arbeta strukturerat och systematiskt.
Personlig lämplighet tillmäts stor betydelse. Personliga egenskaper som är viktiga för arbetet är engagemang, lyhördhet och ett positivt förhållningssätt.
Det viktigaste är att du känner stor lust att leda i utveckling. Du har en god samarbetskometens och kan blicka framåt för att möta morgondagens behov, krav och resurser. Vi ser gärna att du har arbetat med värdegrundsarbete.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-05-06
Referensnummer: 85/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Ann-Louise Christensen
Verksamhetschef
046-739631

Ann-Louise.Christensen@kavlinge.se

Nadia Erixon
Enhetschef
046-73 91 48

nadia.erixon@kavlinge.se

Robin Andersson
Enhetschef
046-739347
0709-739347
robin.andersson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00