Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Kock

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Vill du vara med att utveckla framtidens seniormåltider i Kävlinge?
Brinner du för bra service och att sätta Måltiden i centrum? Välkommen till Måltidsservice - en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och matglädje. Hos oss får du möjlighet att utveckla både dig själv och verksamheten. Vi är i startgroparna till ett spännande utvecklingsarbete där vi jobbar fram nytt koncept för framtidens seniormåltider.
Vi söker kockar till våra seniorrestauranger.

Arbetsbeskrivning

Rollen som kock på våra seniorrestauranger innebär tillagning och servering av måltider till särskilt boende och restaurangens gäster. Schemalagd arbetstid

Kvalifikationer

Vi söker dig som har restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande samt flerårig erfarenhet av arbete som kock. Du är beredd på att ta ansvar samt att du har kunskap och vilja att jobba i team. Som person är du van att ta egna initiativ och har förmågan att leverera bra kvalité i ett högt tempo. Din flexibilitet gör att kunden får bästa möjliga service.
Att göra det där lilla extra för gästen är alltid ett mål hos dig.
Du är även ett föredöme och verkar för en god arbetsmiljö genom att bemöta dina medarbetare och gäster med personlig omtanke.
Mat och matlagning ligger dig varmt om hjärtat och du delar våra gästers åsikt om att måltiden är en viktig del av vardagen. Ditt mål är att hjälpa till att utveckla verksamheten på ett kvalitetsmedvetet sätt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-01-22
Referensnummer: 09/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktperson


Katharina Josefsson
Enhetschef

0709-739770


Marina Rahm
Kostchef

0709739272
marina.rahm@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00