Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Sommarvikariat i Kävlinges hemvård - en del av Sveriges Kvalitetskommun!

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?


Kävlinges Hemvård söker nu flertalet vikarier till sin verksamhet för sommaren 2017. Vill du ha ett intressant sommarjobb med roliga och varierande arbetsuppgifter? Gillar du människor, intressanta möten och trevliga kollegor?
- I så fall har Kävlinges Hemvård sommarjobbet för dig och vi ser fram emot att få din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som sommarvikare i Kävlinges Hemvård arbetar du tillsammans med undersköterskor för att ge personlig omvårdnad till medborgare som har ett fastställt behov av våra insatser.

Kävlinges Hemvård är en stor organisation, vilken består av flera enheter som i sin tur arbetar med olika delar inom äldreomsorg. Somliga arbetsgrupper utför hemtjänstinsatser hemma hos medborgarna, andra enheter ger omsorg på äldreboenden för fysiskt funktionshindrade människor eller för människor som exempelvis lever med demenssjukdom. Ett arbetslag arbetar med servicetjänster, en annan enhet jobbar med rehabilitering för att människor som har sjukdom eller skada ska kunna bli så självständiga som möjligt i sin vardag. Kävlinges hemvård har även särskilda enheter för nattarbete, för korttidsvård samt en enhet arbetar enbart med vård i livet slut.

Du som sökande kan med fördel redan i din ansökan meddela om du önskar vikariera på en särskild enhet.

Alla vikarier får en fullgod introduktion för att kunna utföra hemvårdsarbete. Introduktionen är både praktisk och teoretisk. Vi vet att alla nya vikarier är olika och därför är även introduktionen personligt anpassad efter vikariens och verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Du ska ha intresse för att arbeta med människor, vara positiv och flexibel samt villig att lära dig nya saker. Det är ett stort plus om du är, eller håller på att utbilda dig till undersköterska. Det är också fördelaktigt om du har körkort eller erfarenhet av hemvårdarbete - men oavsett är alla givetvis varmt välkomna att söka sommarjobb hos oss. En av förutsättningarna för sommarjobb är att du kan arbeta minst 6 veckor under juni - augusti, gärna mer.
Vi ser gärna sökande som på olika sätt kan bidra till mångfald för vår verksamhet!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse, vanligtvis efter vecka 24.

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-07
Referensnummer: 42/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 50

Kontakt

Kontaktperson


Birgit Theander
enhetschef
046-739347Johannes Bragazzi
enhetschef
046-73 96 70
0709 73 95 85
johannes.bragazzi@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig företrädare nås via Kontakt Kävlinge

046-73 90 00

Övrigt

Observera att rekrytering samt tillsättning kan ske löpande under hela annonseringsperioden.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00