Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Vill du feriejobba inom barnomsorg, fritid eller kultur i Kävlinge kommun?

Arbetsuppgifter

Inom bildning kan vi erbjuda dig feriejobb inom förskola, fritidshem, fritidsgård och bibliotek. Ange i din ansökan vilket område du önskar arbeta inom och motivera gärna varför just du vill prova på att feriejobba inom bildning.

Feriearbetet är under 3 veckor och arbetstiden är 6 timmar per dag.

Arbetsgivaren är skyldig att göra en så kallad registerkontroll av personer som erbjuds arbete inom förskola, skola och barnomsorg. Detta gäller för dig som söker jobb inom områden där barn befinner sig. Kontrollen innebär att vi kontrollerar om du är dömd för något brott som gör att du är olämplig att arbeta med barn och unga.
Läs på vår hemsida hur du gör!

För att kunna få feriejobb som asylsökande, gäller samma kriterier som ovan SAMT att man kan uppvisa ett LMA-kort där det står att man har AT-UND. Detta kort erhålls av Migrationsverket.

Kvalifikationer

Ange gärna i din ansökan om du utbildar dig inom ett område som barnomsorg eller kultur och fritid.

Andra uppgifter

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Deltid,
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Bernardeta Bojanowicz
Telefon: 046-73 95 33

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Facklig kontaktperson nås via vxl
Telefon: 046-739000

Ansökan

Referensnummer: 65/17
Sista ansökningsdag: 2017-04-02

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Nu söker vi dig som vill feriejobba hos oss i sommar!
Kävlinge kommun erbjuder varje år ferieplatser till kommunens ungdomar. Du som är mellan 16 och 18 år och folkbokförd i Kävlinge kommun har möjlighet att söka feriearbete. I vårt urval eftersträvar vi en spridd åldersfördelning och tar även viss hänsyn till personliga önskemål. Eftersom vi vill ge så många ungdomar som möjligt chansen till feriearbete så kan varje sökande bara få ett erbjudande det vill säga en period per år.

Uppdaterad 2017-04-07

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00