Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Biträdande rektor till nybyggd skola i Löddeköpinge

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Nyvångsskolan är en trygg och välfungerande F-6 skola som ligger mitt i Löddeköpinge centrum vilket tillhör Kävlinge kommun. Skolan är nybyggd och öppnades augusti 2017. Läsår 17/18 kommer vi att vara ca 500 elever och 60 medarbetare.

Kävlinge kommun ligger i framkant vad gäller skolutveckling och en arbetsmodell för det löpande systematiska kvalitetsarbetet som inkluderar uppföljning, utvärdering och utveckling har arbetats fram och benämns Framtidens skola 2.0.

Skolan arbetar sedan ett antal år med 1:1 där varje elev har en personlig lärplatta. Alla pedagoger har personlig Mac och iPad som arbetsverktyg. Alla klassrum är utrustade med Smartboard och Apple-TV.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger dig bidrag till friskvård.

Arbetsbeskrivning

Nyvångsskolan söker en biträdande rektor med stark tro på samverkan samt intresse för IT och skolutveckling. Är du den vi söker?

Inom ramen för skolutvecklingsprojektet Framtidens skola kommer du tillsammans med rektor utveckla och driva pedagogiska frågor, arbeta med uppföljning, utvärdering och kvalitetssäkring med grund i det systematiska kvalitetsarbetet. Du biträder rektor i ledning och planering av det dagliga arbetet på skolan. På delegation av rektor kommer du att få ytterligare ansvarsområden.

Kvalifikationer

Du visar förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och har en god pedagogisk insikt. Som chef leder, fördelar och prioriterar du bland arbetsuppgifter och du arbetar målinriktat. Du är tydlig och kan skapa möjligheter till delaktighet i verksamhetens olika delar. Du har god administrativ förmåga och kan arbeta strategiskt både på kort och lång sikt. Erfarenhet av schemaläggning i systemet Untis är meriterande.

Du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning. Det är positivt med erfarenhet av ledningsuppdrag och arbete med pedagogisk utveckling.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde:

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-31
Referensnummer: 233/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Camilla Fajerson
Rektor
046 - 73 95 00
0709 - 73 95 00
camilla.fajerson@kavlinge.se

Barbro Börjesson
Skolchef
046-739570
0709-739570
barbro.borjesson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig företrädare nås via vxl 046-739000


Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00