Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Studie- och yrkesvägledare till Korsbackaskolan

Arbetsuppgifter

Som studie- och yrkesvägledare ansvar du för vägledning och information till elever både enskilt och i grupp. Du deltar också i de aktiviteter som rör information och marknadsföring samt i föräldramöten, öppet hus och gymnasiemässor. Studie- och yrkesvägledare har hos oss ansvar för anskaffning av praktikplatser. I arbetet utgår du ifrån individens behov och förutsättningar med fokus på framtidens arbetsmarknad.

Kvalifikationer

För tjänsten är examen som Studie- och yrkesvägledare ett krav. I arbetet som SYV är den relationella kompetensen och det personliga samtalet dina viktigaste verktyg. Vi vill därför att du ska ha en utvecklade kommunikativa och pedagogiska förmågor. Vi tror att du är engagerad och utvecklingsinriktad samtidigt som du är omvärldsorienterad och har nära till samarbete och samverkan. Vi ser det också som väsentligt att du har ett engagemang och intresse för elevers lärande och utveckling.

Andra uppgifter

Tillträde till tjänsten 1/5. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Camilla Persson
Telefon: 046-739400
Namn: Marcus Eriksson
Telefon: 046 - 739215

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Facklig kontaktperson nås via vxl
Telefon: 046-739000

Ansökan

Referensnummer: 92/17
Sista ansökningsdag: 2017-04-03

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Korsbackaskolan är en högstadieskola i Kävlinge för årskurs 7- 9 och har läsåret 2016/2017 cirka 470 elever. Skolan har nyrenoverade lokaler sedan höstterminen 2016.

Uppdaterad 2017-04-07

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00