Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Lärare åk 1 till Söderparkskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Söderparkskolan är en mindre F-6-skola med tillhörande särskola belägen i centrala Löddeköpinge. Vi arbetar utifrån målet att alla elever ska inspireras och utmanas utifrån sina förutsättningar. De ska känna glädjen av att lyckas! Det gör vi genom att skapa välbefinnande och utveckla varje elev till en självständig och nyfiken person med möjlighet att nå kunskapsmålen. På skolan jobbar vi tillsammans för att skapa en stark vi-känsla. Vi tycker att samarbete är viktigt och samverkar mycket med Tolvåkerskolan som ligger i närområdet och som vi bland annat delar idrottshall med.

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare i årskurs 1.
Du blir mentor för eleverna i en klass och har ansvar för kontakt med deras vårdnadshavare. I nära samarbete med övrig personal i årskursen och kollegorna i arbetslag F-3 ansvarar du för planering, undervisning, uppföljningar och bedömningar i de ämnen du undervisar i. Du jobbar aktivt för att se alla elever och strävar efter att anpassa din undervisning så att alla elever kan nå sin fulla potential.

Du deltar även i kollegial fortbildning som under hösten leds av skolans förstelärare i samarbete med Johan Alm. Fokus ligger på undervisningens kvalitet och innehåll kommer att vara lärande matriser och digital kompetens.

Kvalifikationer

Du är behörig i svenska och matematik och helst NO, SO och teknik också. Det är positivt om du även är behörig i engelska.

Du är strukturerad och väl förtrogen med digitaliserad undervisning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tidsbegränsad till: 2018-12-21
Tillträde: Tillträde: 2018-08-14 Vikariat eller visstidsanställning under höstterminen med chans till förlängning.

Ansökan

Ansök senast: 2018-05-25
Referensnummer: 126/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Anneli Roth
rektor
046-73 95 61
0709-73 95 61
anneli.roth@kavlinge.se

Facklig företrädare


Lali Hagelin
Lärare

0739-743061

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24