Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Ekonom till Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Ekonomiavdelningen är en del av kommunkansliet och här är kommunens samtliga ekonomresurser placerade. Vi sköter både kommunövergripande och nämndspecifika ekonomiuppgifter. Tillsammans är vi 14 medarbetare, ekonomer, ekonomiassistenter, kvalitets- och inköpsstrateger som arbetar med stöd och utveckling inom våra specialistområden.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete där du i huvudsak arbetar med service i ekonomifrågor.
I din roll som ekonom kommer du att arbeta med ekonomi- och verksamhetsuppföljning för våra skol- och förskole-enheter. Kävlinge kommuns pedagogiska verksamhet inom skola och förskola är en omfattande och viktig del av vårt uppdrag och kommunen har som mål att tillhöra en av de bästa skolkommunerna i Sverige.

Du fungerar som ett stöd till enheternas skolledning tillsammans med övriga specialistfunktioner, exempelvis HR. Det innebär framför allt arbete med budget, resultat- och måluppföljning, bokslut och prognos. Du samarbetar med nämndsansvarig ekonom och övriga ekonomkollegor.

Under de kommande åren kommer vi fokusera på att utveckla vårt beslutsstödsystem Hypergene och vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla ett enkelt och tillgängligt system för våra chefer.

Du kommer även få möjligheter medverka i andra utvecklingsuppdrag och utvecklingsprojekt inom ekonomiområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är mål- och resultatorienterad samt drivande. Som person är du nyfiken, analytisk och har stark initiativförmåga.
Du uppskattar struktur, är noggrann och har en god IT mognad. För dig är det naturligt att skapa goda relationer och värdefulla nätverk.

• Du utför ditt arbete med utpräglad servicekänsla och använder din pedagogiska förmåga.

• Ditt arbete präglas av förmåga att samverka med olika funktioner, både internt och externt.

• Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

• Du har intresse av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

• Du ska ha relevant akademisk examen och minst tre års erfarenhet från ekonomiarbete med betoning på ekonomi - och controlling.

• Erfarenhet av ekonomisystem och beslutsstödssystem (gärna i Raindance och Hypergene).

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: snarast möjligt eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-19
Referensnummer: 372/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Victoria Galbe
Ekonomichef
046-739165
0709-739165
victoria.galbe@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00