Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Arbetsterapeut till Hälsofrämjande Enheten

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Enheten består av tre olika delar: Anhörigstöd, Aktiv Senior och Service Omsorg. Tjänsten riktar sig främst till den seniora målgruppen, kävlingebor som fyllt 75 år.

Arbetsbeskrivning

Inom Aktiv Senior söker vi nu en arbetsterapeut eller annan för tjänsten lämplig utbildning som har en tydlig pedagogisk förankring i att stödja människor att utveckla och/eller bevara en hälsosam livsstil. Fokus kommer att ligga på att via förebyggande hembesök ge information, rådgivning, vägledning och konsultation till kommuninvånare i Kävlinge kommun.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med yrkeserfarenhet och vill vara med och utveckla vår Hälsofrämjande Enhet. Du arbetar utifrån vetenskapligt beprövade metoder och erfarenhet och har god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete. Vi ställer krav på personliga egenskaper såsom ansvarstagande, flexibilitet, självständighet och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten är förenad med resor varför B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-14
Referensnummer: 245/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Nadia Erixon
Enhetschef
046-73 91 48

nadia.erixon@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER