Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Sjuksköterska/Distriktssköterska till LSS och socialpsykiatrin i Kävlinge

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Är du sjuksköterska och är nyfiken på Framtidens Hemvård, jobba med digitala verktyg som ger dig möjligheter att planera hälso- och sjukvårdsinsatser på ett tryggt och flexibelt sätt? I tjänsten möter du framförallt personer med insatser inom LSS och Socialpsykiatrin i hela Kävlinge Kommun. Du kommer att kommer att samarbeta med flera yrkesprofessioner och syftet med samverkan är att planera och utföra väl anpassade insatser att bedriva hälso- och sjukvård inom kommunens ansvarsområde. Du ansvarar även för handledning och delegering av undersköterskor.
Vi tillämpar lätthelgsschema.

Kvalifikationer

Vi söker dig legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska som kan arbeta självständigt och har god förmåga att samarbeta med flera olika yrkesprofessioner. Du ska ha ett stort engagemang för att arbeta med människor och har en utpräglad god förmåga att arbeta med varierande hemsjukvårdsinsatser. I uppdraget är det viktigt att du är trygg i att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till annan vårdpersonal.
Vi förutsätter att du har ett gott bemötande. Är positiv till utveckling och nya utmaningar. Erfarenhet av arbete med hemsjukvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-05-17
Referensnummer: 112/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Johanna Berntsson
Enhetschef
046 - 739333

johanna.berntsson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24