Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Administratör till IFO - barn och unga

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Individ- och familjeomsorgen består av två enheter, vuxenenheten och enheten för barn, unga och familj. Vi söker en administratör till barnenheten som ska arbeta i nära samarbete med våra socialsekreterare.

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsadministratör med systemansvar för Procapita IFO. Tjänsten är direkt underställd enhetschefen för barnenheten inom Individ-och familjeomsorgen. Arbetet är självständigt med krav på egen initiativförmåga. Arbetsuppgifterna består av systemadministration, support till användarna, utvecklingsarbete, utbildning/fortbildning av användarna samt bearbetning av uppgifter som ligger till grund för statistik och verksamhetsuppföljning. Du kommer även att arbeta med handläggnings- och uppföljningsuppgifter i nära samarbete med de socialsekreterare som arbetar med barn, unga och deras familjer.
Tjänsten är ett försök att effektivisera arbetet på enheten och utvärderas efter ett år. Det finns möjlighet till förlängning om utvärderingen visar positiva resultat.

Kvalifikationer

Lämplig gymnasieutbildning eller annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning och erfarenhet från kommunal verksamhet.
Du har goda IT-kunskaper och erfarenhet av arbete med olika program och system, har goda kunskaper i Procapita. Du är en van användare av office-paketet.
Det ses som en fördel om du har arbetat inom Individ-och familjeomsorgen och känner till gällande lagstiftning.
Du är analytisk och kvalitetsmedveten och har god känsla för service.
Du har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat samtidigt har du god samarbetsförmåga.
Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad till: 2018-12-01
Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-20
Referensnummer: 277/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Johanna Månsdotter
Enhetschef
046-73 92 88


Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00