Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Rinnebäcksskolan söker mellanstadielärare

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med en årskurs en klass - en skola en gemenskap - vilket innebär att du tillsammans med dina blivande kollegor och självklart elever planerar och skapar goda lärmiljöer och ett utmanat och kreativt lärande.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har lärarutbildning med inriktning mot mellanstadiet, med legitimation i SO samt svenska och gärna bild. Du förväntas arbeta utifrån gällande styrdokument. Personliga egenskaper som engagemang, utveckling, samarbetsförmåga och en vilja att lära och utvecklas ser vi som viktiga.

Andra uppgifter

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tjänsten är tillgänglig för tillsättning så snart som möjligt.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Eva Persson
Telefon: 0709-739361
Namn: Peter Westergård
Telefon: 046-739365

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Facklig kontaktperson nås via vxl
Telefon: 046-739000

Ansökan

Referensnummer: 86/17
Sista ansökningsdag: 2017-04-14

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Vi söker dig som vill arbeta:

- på Sveriges bästa Qualisskola! (högsta poäng av samtliga granskade skolor i Sverige hösten 2014)
- där digitala verktyg är en naturlig del av den pedagogiska vardagen från förskoleklass till årskurs 6.
- där varje elev disponerar ett digitalt lärverktyg
- med att utveckla kreativa lärmiljöer
- med en modern syn på människa och en helhetssyn på kunskap och lärande
- där du i ditt arbete tar vara på och utvecklar vidare elevernas förmågor till kreativitet, skapande, nyfikenhet, ansvar, empati, självkänsla såväl som analys, reflektion samt ämnesspecifika förmågor

Qualiscertifieringen och granskningen 2014 fastslog följande om Rinnebäcksskolans verksamhet:

“Värdegrundsarbetet återfinns i alla delar och på alla nivåer i verksamheten och bygger på samsyn och tolerans för olikheter och inkludering”

“Skolan bedriver ett systematiskt arbete att i takt med ökande mognad utveckla elevernas ansvarstagande genom elevledda utvecklingssamtal, arbetet med att stimulera eleverna att sätta egna mål och bedöma de egna resultaten och den höga graden av individanpassning”

“Skolledningen inbjuder till delaktighet och utövar ett delegerat ledarskap vilket gör att en hög grad av insyn och delaktighet är något som utmärker Rinnebäcksskolan”

Vår vision på Rinnebäcksskolan är:
"Rinnebäcksskolan, en bättre skola där eleverna utvecklar sina förmågor för att påverka samtiden och skapa framtiden!"

Vi utgår ifrån elevernas nyfikenhet, kreativitet, lust att lära och strävan att vara betydelsefulla i den värld vi lever i. Vi söker dig som själv är nyfiken, vill lära och tillsammans med trevliga kollegor och elever fortsätta att utveckla Rinnebäcksskolan till en ännu bättre skola.

Rinnebäcksskolan är sedan läsåret 2016-17 utsedd till Övningsskola till Malmö Lärarhögskola.

Uppdaterad 2017-04-07

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00