Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

HR-konsult

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Arbetsbeskrivning

Är du utvecklingsinriktad HR-generalist med stor erfarenhet?

Vi söker dig som vill vara med att utveckla vårt HR-arbete och ta det till nästa nivå. Vi erbjuder en utvecklande och trivsam arbetsmiljö med stort utrymme för eget ansvar.

Vårt uppdrag är att ansvara för övergripande frågor inom hela HR området. Vi ska, med hög kompetens och professionalitet, på ett proaktivt sätt ge stöd i HR-frågor som skapar mervärde för verksamheten. Vår avdelning är ett centralt stöd i det decentraliserade HR-arbetet. Som HR konsult hos oss är du ett operativt stöd för våra chefer och tillsammans med dina kollegor driver och integrerar du de kommungemensamma HR-processerna i verksamheten. Arbetsuppgifterna varierar mellan operativa och strategiska frågor.

I din roll är du både ett operativt stöd till cheferna i verksamheten men du har också huvudansvaret för HR-områdena arbetsrätt/förhandling och lönebildning. Du kommer också att driva och utveckla löneöversynsprocessen inom kommunen.

Avdelningen består av fyra HR-konsulter samt HR-chef. Vi arbetar som ett team, men också med egna ansvarsområden. Under de två kommande åren kommer Kävlinge kommun även att driva ett projekt, PEPP – för ett hållbart arbetsliv med fokus på ledarskap, organisation och medarbetarskap tillsammans med två andra kommuner och därför kommer HR-avdelningen under projektperioden även att bestå av personer som ingår i projektet.

Kvalifikationer

Arbetet som HR konsult kräver att du har högskoleutbildning med PA/HR- inriktning eller motsvarande utbildning/erfarenhet som vi som arbetsgivare bedömer likvärdig.

Vi ser att du har gedigen erfarenhet av operativt HR-arbete och de olika HR-processerna. Du har mångårig och tung erfarenhet av arbetsrätt/förhandling och lönebildning. Om du har erfarenhet och intresse för arbetstidsområdet så är detta en merit.

Att arbeta med projekt och genomföra utbildningar är något som du känner dig väl förtrogen med.

Som person är du serviceinriktad och kommunikativ. Du har förmågan att inspirera och skapa goda relationer samt lätt för att samarbeta. Du är självgående, har lätt för ordning och struktur och är väl bekant med målstyrning och resultatkrav.

Är du den vi söker?

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: snarast

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-03
Referensnummer: 287/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Ann Runnström
Tf HR-chef

0768881231

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00