Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Förskollärare till Stinsgårdens förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?


Stinsgårdens förskola ligger i ett lugnt villaområde i Gryet utanför Kävlinge och består av åtta avdelningar. Klimatet på förskolan präglas av tillit och öppenhet. Förskolans arbete präglas av pedagogernas förhållningssätt och metoder som utmanar barnens utveckling och lärande. Förskolan har en tydlig organisation som stödjer utveckling. Vi bedriver arbete i enlighet med Grön flagg och kemikaliesmart förskola. På förskolan finns det sagopedagoger som uppmuntrar och stöttar oss i arbetet med barns språk och kommunikation. Vi arbetar tillsammans med barnen med digitala verktyg i de olika lärmiljöerna. Vi arbetar för att barnen ska ha stort inflytande och vara delaktiga i den dagliga pedagogiska verksamheten. Vår förskola har ett gott rykte – återkommande undersökningar visar att både elever och personal trivs och mår bra.

Gemensam för förskolorna:
Att kontinuerligt förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Vi arbetar metodiskt för att erbjuda en förskola i framkant. För att trivas och arbeta tillsammans mot gemensamma mål har vi utbildade värdegrundsledare som regelbundet bjuder in till aktiviteter för att utveckla vår värdegrund. Som stöd finns också en IKT-pedagog som hjälper och inspirerar oss i användandet av digitala möjligheter i undervisningen.

Hos oss får alla pedagoger arbetskläder för utomhusbruk. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger dig bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.
Det finns totalt 15 kommunala förskolor indelade i nio förskole områden i Kävlinge Kommun.

Arbetsbeskrivning

Stinsgårdens förskola ska utökas med ny personal och söker därför förskollärare till vårt glada team!

Som förskollärare har du tillsammans med dina kollegor ansvar för planering, genomförande, reflektion och utvärdering av verksamheten. Du undervisar och utvecklar barnens förmågor och främjar deras lärande. Du är väl förankrad i Lpfö och arbetar medvetet med barns inflytande och demokrati. Ditt arbete vilar på en vetenskaplig grund. Du ansvarar för att förskolan arbetar mot uppställda mål och för det pedagogiska arbetet och den pedagogiska miljön.

Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och du kommer regelbundet få kompetensutveckling och möjlighet att delta i olika utvecklingsgrupper med utgångspunkt i forskning och beprövade erfarenheter. Du ser den pedagogiska dokumentationen och reflektionen som ett redskap för att följa upp och utveckla verksamheten och dig själv som pedagog. Vi har ett pågående projekt som syftar till att utveckla arbetssätt med IKT som pedagogiskt verktyg. Du förväntas vara aktiv i det och får gärna ha både kunskap och intresse för IKT i förskolan.

Kvalifikationer

Du har förskollärarexamen och legitimation.
I ditt arbete har du tydligt barnfokus, ser det kompetenta barnet, är engagerad i pedagogiskt utvecklingsarbete och ser möjligheter snarare än hinder. Du är tydlig, målinriktad och tycker det är viktigt att ha en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. I ditt arbete är du positiv, har stor förmåga att samarbeta samt god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2019-01-07 eller snarast.

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-19
Referensnummer: 261/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Susanne Olsson
Förskolechef
046-739350
0709-739350


Marie Schultz
Biträdande förskolechef
046-2804013


Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER