Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Elevassistent/socialpedagog/fritidspedagog till Nyvångsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Nyvångsskolan är en F-6 skola belägen i centrala Löddeköpinge med närhet till natur. Skolan är nybyggd och utrustad med kreativa och stimulerande lärmiljöer, till gagn för elevernas kreativitet och möjligheter att utvecklas. Är du intresserad av att arbeta med IKT är dina förutsättningar optimala här hos oss. Behörigheten på skolan är hög. Återkommande undersökningar visar på goda resultat och vi har höga förväntningar på eleverna. Vi tror på samverkan och det finns en stark vi-känsla. Genom elevernas delaktighet och inflytande i kunskapsutvecklingen samt kontinuerligt arbete med EQ (emotionell intelligens) vill vi att våra elever går vidare med hög måluppfyllsele och god värdegrund. Tillsammans skapar vi trivsel och kunniga elever!

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillsammans med kollegor verka för att elever som har rätt till särskilt stöd utifrån sina förutsättningar ska kunna utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål. Det innebär att du kan vara stöd för elev/elever i klassrumsundervisning, i mindre grupperingar, på raster, vid förflyttningar samt stötta elever enskilt när elev är i behov av pauser eller mycket stöd i sin inlärning.

Anställningen är tidsbegränsad till den 14 juni 2019 men med möjlighet till förlängning.
Arbetstid: 50-100%

Kvalifikationer

Du har adekvat utbildning och helst kunskaper och/eller utbildning inom NPF.
Du har stort intresse för att arbeta med elever som har behov av särskilt stöd.
Du har förmåga att se olika elevers behov. Du tar hänsyn till den enskilda elevens individuella förutsättningar och får eleven att växa. I ditt arbete är du positiv och engagerad och tycker det är av stor vikt att ha en bra relation till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Erfarenhet inom området är meriterande.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tidsbegränsad till: 2019-06-14
Tillträde: Tillträde: 2018-08-13

Ansökan

Ansök senast: 2018-05-31
Referensnummer: 120/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 3

Kontakt

Kontaktperson


Camilla Fajerson
Rektor
046-739500
0709-739500
camilla.fajerson@kavlinge.se

Cecilia Mattsson Jagenheim
bitr rektor
046-739005
0709-739005
cecilia.jagenheim@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24