Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Lärare till barn-och fritidsprogrammet för vuxna

Arbetsuppgifter

Inför hösten 2017 planerar vi att starta barn-och fritidsprogrammet för vuxna. Målet är eleverna ska arbeta t ex som barnskötare. Du ingår i arbetslaget för Komvux. Utmärkande för verksamheten är att vi är engagerade och har en konstruktiv hållning. Vår inställning är att allt går att lösa! Vi arbetar vi tätt tillsammans och hjälper varandra att hitta lösningar. Utmärkande är också att de studerande är navet för vårt arbete. Vi som arbetar här är engagerade, ansvarsfulla, pålitliga personer med stort intresse för människor i alla åldrar, andra kulturer och vi tror att vardagen går lättare med en god portion humor. Vi söker dig som känner igen dig på den beskrivningen.

Kvalifikationer

Du har behörighet att undervisa på barn och fritidsprogrammet och har lärarlegitimation i flera av kurserna som ingår i programmet. Du har också gärna några års erfarenhet från undervisning.

Som pedagog är du inspirerande och drivs av att möta och nå fram till alla elever och stötta andra i det förhållningssättet. Du ska vara trygg i dig själv och ha lätt för att samarbeta med alla i organisationen. För att arbeta som lärare på barn-och fritidsprogrammet bör du trivas med att tänka nytt och hitta metoder och förhållningssätt som fångar och gör det motiverande utifrån elevens specifika behov. Du är en god ledare med struktur och tydlighet.

Stor vikt kommer att läggas vid att du vill vara med oss och utveckla arbetet på Kävlinge Lärcentrum. Du har ett gott bemötande och delar vår grundläggande syn på våra elever att de är kompetenta, resursstarka och har en mängd förmågor. Du är villig att lära nytt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi arbetar med Qualis i vårt systematiska kvalitetsarbete. Du bör ha god datorvana och vara intresserad av att tillsammans med oss utveckla verksamheten.

Andra uppgifter

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Gunilla Peterson
Telefon:

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Susanne Nilsson
Telefon: 0709739597

Ansökan

Referensnummer: 81/17
Sista ansökningsdag: 2017-03-24

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Vårt motto är Härifrån går du stärkt att möta framtiden!
Kävlinge Lärcentrum består av Komvux, Introduktionsprogram Individuellt alternativ och språkintroduktionen, Svenska för invandrare, Kommunens arbetsmarknads- och integrationsenhet samt studie- och yrkesvägledning. Vi söker nu en lärare behörig att undervisa i ämnen på barn-och fritidsprogrammet för vuxna.

Uppdaterad 2017-04-07

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00