Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Bildlärare till Tolvåkerskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Tolvåkerskolan är en 7-9-skola med tillhörande integrerad grundsärskola centralt belägen i Löddeköpinge. Vi arbetar målmedvetet och engagerat för att ge varje elev förutsättningar att äga sitt eget lärande genom till exempel feedback och kamratbedömningar, tydliggörande av krav samt aktiviteter som aktiverar eleverna som lärresurser för varandra. Vi tillämpar ett aktivt värdegrundsarbete, i praktiken innefattar det bland annat normkritiskt arbete, delaktighet och inflytande samt att alla verkar för en god fysiskt arbetsmiljö. Vårt arbete utgår också från vår värdegrund och inriktningen idrott och hälsa med målet att skapa tillfällen till mer fysisk aktivitet. Att det vi gör vilar på en vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet är viktigt för oss. Vi säkerställer det bland annat genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter och samarbeta med högskolor och universitet samt inte minst kollegialt lärande och erfarenhetsutbyten.

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Undervisning i bild i årskurs 7-9.
Du är väl förankrad i rådande styrdokument och arbetar medvetet med elevers inflytande och delaktighet. Ditt arbete vilar på en vetenskaplig grund där du ansvarar för att skolan arbetar mot uppställda mål och för den pedagogiska utvecklingen framåt. Mentorskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation.
Vi ser att du har lärarlI ditt arbete har du tydligt elevfokus, är engagerad i pedagogiskt utvecklingsarbete och ser möjligheter snarare än hinder. Du har goda kunskaper i de ämnen du undervisar i. Med din drivkraft och ditt engagemang inspirerar du dina elever.

Du är tydlig, målinriktad och tycker det är viktigt att ha en bra relation till elever, föräldrar och kollegor. I ditt arbete är du positiv och engagerad, har god samarbetsförmåga samt känner dig bekväm med att kommunicera både i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad till: 2019-06-19
Tillträde: Tillträde: 2018-08-14

Ansökan

Ansök senast: 2018-02-28
Referensnummer: 27/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Agneta Olander
Rektor, Tolvåkerskolan
046-739532

agneta.olander@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig kontakt nås via vxl

046-739000

Övrigt

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00