Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Sveriges Kvalitetskommun söker 4-6-lärare till Annelundsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Annelundsskolan är en trygg och mycket välfungerande Reggioinspirerad F-6-skola med ca 175 elever och 25 personal. Skolan är centralt belägen i Kävlinge med gångavstånd till järnvägsstationen.

Vår skola och skolgård erbjuder stimulerande lärmiljöer och vi arbetar systematiskt med att utveckla vår undervisning för att möta våra elevers behov. Vi arbetar i arbetslag och har ett flexibelt resurstänkande som innebär att vi sätter in stöd där det behövs.

Våra pedagoger arbetar engagerat och kunnigt med att stödja eleverna i lärprocessen för att eleverna ska känna delaktighet, trygghet och trivsel hos oss. Vi arbetar Reggio-inspirerat och elevernas kreativitet ges möjlighet att utvecklas, genom de olika uttryckssätt eleverna använder för att visa sina kunskaper.

Varje elev har tillgång till en egen iPad och vi arbetar kollegialt kring utveckling av framgångsrika arbetssätt, kring våra digitala verktyg. Som pedagog har du självklart en personlig laptop och en iPad. Samtliga klassrum har smartboards eller projektorer och vi använder apple-TV i stor utsträckning.

Kommunens pedagoger träffas kontinuerligt i utvecklingsgrupper, för att gemensamt utveckla skolornas pedagogiska kompetens. På Annelundsskolan arbetar vi mot gemensamma fokusområden, som fastställs inför varje läsår. Vi vidareutvecklar vår verksamhet genom ett systematiskt kvalitetsarbete, för att eleverna ska gå vidare från vår skola med hög måluppfyllelse och en bra värdegrund. Elevens välmående och kunskapsutveckling står i fokus och våra elever når goda studieresultat.

Under nästa läsår kommer vi fortsätta ha fokus på IKT, framgångsrik undervisning samt elevernas delaktighet och inflytande. Vi kommer också inleda ett stort utvecklingsprojekt med lärandematriser, tillsammans Johan Alm och med övriga skolor i kommunen.

Vår skola har ett mycket gott rykte, där både elever och personal trivs och mår bra. Vi har högt söktryck till våra elevplatser och nöjda föräldrar. Vi är angelägna om en hög trivsel hos vår personal och prioriterar personalfrämjande aktiviteter. Vi har höga förväntningar på ditt engagemang och delaktighet i att göra varje dag till den bästa för våra elever på skolan!
Annelundsskolan är den lilla skolan med stort hjärta och kompetens!

Arbetsbeskrivning

Du undervisar i årskurs 4-6. Du delar två klasser med ytterligare en pedagog och ansvarar för vissa ämnen, kopplat till din kompetens. Eventuellt kan även resurstimmar ingå i din tjänst.

Vi söker dig som är engagerad och vill vara en del av vårt team. Du ansvarar för att tillsammans med dina kolleger utveckla undervisningen, så att varje elev får goda förutsättningar att utvecklas och nå sina mål.

Du ingår i vårt 4-6- arbetslag, där ni gemensamt planerar arbete för era elever. Tillsammans med erfarna kollegor bidrar du med ditt kunnande och ditt engagemang till skolans gemensamma kvalitetsarbete, då vi fortsätter att utveckla vår skola till en ännu bättre lärmiljö för våra elever.

Kvalifikationer

Lärarutbildning, med behörighet att undervisa i årskurs 4-6. Vi ser gärna att du är behörig i Ma , NO eller teknik. Du är väl förtrogen med gällande styrdokument och du har ett formativt förhållningssätt i din undervisning. Erfarenhet av arbete med lärandematriser är meriterande.
Du är intresserad av skolutveckling och tar gärna ansvar för att driva något av skolans projekt.

Vi ser gärna både nyexaminerade och erfarna sökande till tjänsten.Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Låter detta som något för dig?
Skicka i så fall in din ansökan direkt!

Varmt välkommen med din ansökan!
Charlotta med personal

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 170809. Vi inleder med ett gemsensamt internat för hela skolan den 10-11 augusti.

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-20
Referensnummer: 135/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Charlotta Lilius
Rektor
046-739800

charlotta.lilius@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00