Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Fortfarande chans till sommarjobb i Kävlinges hemvård!

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Sveriges Kvalitetskommun söker fortfarande sommarvikarier till sin hemvårdsverksamhet! Vill du ha ett spännande sommarjobb med varierande arbetsuppgifter, kul kollegor och intressanta utmaningar? I så fall har vi vikariatet för dig!

Arbetsbeskrivning

Kävlinges Hemvård ger stöd, vård och omsorg till framförallt äldre medborgare - men också yngre. Som sommarvikarie arbetar du med undersköterskor för att ge personlig omvårdnad till människor med fastställda behov.

Kävlinges Hemvård är en stor organisation, vilken består av flera enheter som i sin tur arbetar med olika omsorgsdelar. Somliga arbetsgrupper utför klassisk hemtjänst, andra enheter ger omsorg på äldreboenden för fysiskt funktionshindrade människor eller för människor som exempelvis lever med demens. Ett arbetslag arbetar med servicetjänster, en annan enhet jobbar med rehabilitering för att människor som har sjukdom eller skada ska kunna bli så självständiga som möjligt i sin vardag. Kävlinges hemvård har även särskilda enheter för nattarbete, för korttidsvård samt en enhet arbetar enbart med vård i livet slut.

Alla vikarier får en fullgod introduktion för att kunna utföra hemvårdsarbete. Introduktionen är både praktisk och teoretisk. Vi vet att alla nya vikarier är olika och därför är även introduktionen personligt anpassad efter vikariens och verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som har lite erfarenhet av att arbeta med människor och som har ett intresse av att ge god omsorg. Sommarvikarien behöver inte ha vårdutbildning men ska då bedömas av arbetsgivaren som personligt lämplig. Vi söker just nu även sommarvikarier som har körkort och tillgång till egen bil i tjänst mot särskild ersättning - men givetvis är alla välkomna att skicka in sin ansökan!

Du ska ha intresse för att arbeta med människor, vara positiv och flexibel samt villig att lära dig nya saker. En av förutsättningarna för sommarjobb är att du kan arbeta minst 6 veckor under juni - augusti, gärna mer.
Vi ser gärna sökande som på olika sätt kan bidra till mångfald för vår verksamhet!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse, vanligtvis efter vecka 24.

Ansökan

Ansök senast: 2017-06-05
Referensnummer: 137/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 20

Kontakt

Kontaktperson


Birgit Theander
enhetschef
046-739347Johannes Bragazzi
Enhetschef
046-739670

johannes.bragazzi@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig företrädare nås via Kontakt Kävlinge

046-73 90 00

Övrigt

Observera att rekryteringen kan ske löpande under hela annonseringsperioden.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00