Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Socialsekreterare till Kävlinge kommun, enheten Barn, unga och familj

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att utreda, planera och följa upp beslutade insatser utifrån Socialtjänstlagen och Lagen om vård av Unga.

Du bör även kunna gå in och arbeta i mottagningen när behov finns med skyddsbedömningar samt kunna arbeta i familjehemsärenden och med familjerätt. Detta kräver att du är flexibel, trygg i din yrkesroll och trivs med att arbeta varierat och bidra där det behövs.

Du får tillgång till metodstöd och regelbunden metodhandledning via 1:e socialsekreterare. Gruppen erhåller även extern processhandledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomutbildning och ett par års erfarenhet från handläggning enligt SoL och LVU. BBIC används så du bör därför ha erfarenhet och kunskap i detta. Det är även krav på körkort i tjänsten.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av skyddsbedömningsverktyg samt erfarenhet från olika arbetsområden inom barn och familj (IFO), familjerätt, familjehem och utredning.

Som person är du målinriktad och engagerad, med ett genuint intresse för människor. Du vill bidra till teamets och verksamhetens utveckling och tycker om att stötta upp hjälpa till där det behövs.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Andra uppgifter

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

I den här rekryteringen samarbetar Kävlinge kommun med Randstad.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Emma Lindahl-Söderberg
Telefon:
Namn: Johanna Månsdotter
Telefon: 046-73 92 88

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Facklig företrädare nås via vxl
Telefon: 046-739000

Ansökan

Referensnummer: 472/16
Sista ansökningsdag: 2017-01-15

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Enheten för Barn, unga och familj stärker nu sitt team och söker därför en flexibel och erfaren socialsekreterare som vill bidra till verksamhetens utvecklingsarbete.

Uppdaterad 2017-04-07

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00