Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Undersköterska till Hemvården Norr

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i ordinärt boende och är att tillgodose det individuella behovet av omvårdnad och att ge ett gott bemötande hemma hos vårdtagaren i deras hem. Omvårdnaden som utförs är biståndsbedömda insatser som utgår från den äldres behov och önskemål. På delegation av legitimerad personal kommer du att utföra medicinsk sjukvård och rehabiliterande insatser.

I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning vilket innebär att du måste uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha datavana.

Kvalifikationer

För att bli aktuell för tjänsterna ser vi gärna att du har godkänd utbildning från vård och omsorgsprogrammet eller motsvarande, samt att du har körkort.

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt och samtidigt har förmåga att samarbeta och samverka med olika personalgrupper. Du får gärna komma med nya tankar och idéer till vår verksamhet.

Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet och att du har ett genuint intresse för att arbeta med äldre människor. Har du erfarenhet av nattarbete inom äldreomsorgen är det meriterande.

Erfarenhet krävs.

Andra uppgifter

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Anette Johnn
Telefon: 046 739658

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Facklig kontaktperson nås via vxl
Telefon: 046-739000

Ansökan

Referensnummer: 161/17
Sista ansökningsdag: 2017-06-18

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?


Inom hemvården arbetar vi tillsammans med vårdtagarna utifrån deras enskilda förutsättningar och med respekt för önskemål och behov. Målsättningen är att vårdtagaren ska känna välbefinnande och ha ett meningsfullt liv. Fokus och arbetssätt utgår från det FRISKA hos varje människa: Förebyggande – Rehabiliterande – Individuellt – Säkert – Kvalitetsmedvetet – Trygghetsskapande.

Som anställd är du en av de viktigaste förutsättningarna för våra vårdtagares välbefinnande och en viktig länk i att kvalitetssäkra omsorgen. Du får möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling och vi erbjuder en strukturerad introduktion. Vi har Sveriges viktigaste jobb och jobbar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare – vill du vara en av oss?

Uppdaterad 2017-04-07

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00