Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Musiklärare/Lärare i fritidshem till Dösjebroskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Dösjebroskolan är en F-6-skola med tillhörande fritidshem belägen i ett naturskönt område med en liten skog, åkrar, fält och Saxån tätt intill. Pendlingsmöjligheter finns från ortens tågstation. Verksamheten präglas av ett utvecklande arbetsklimat med uppdraget i fokus. Vårt mål är att alla elever ska få möjlighet att lyckas och nå sin fulla potential. De ska känna glädje och trygghet och vara väl förberedda inför framtiden när de lämnar skolan. För att lyckas arbetar vi utifrån ett välfungerande tvålärarsystem där lärare gemensamt tar ansvar för mentorskapet i elevgruppen. Vi har höga förväntningar på våra elever och tycker det är viktigt med ett tydligt ledarskap. Alla ska känna delaktighet och ansvar för sitt arbete och elevernas ska ges möjlighet att påverka innehåll och arbetsformer.

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

Vi erbjuder såklart möjlighet att äta pedagogisk lunch med eleverna. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Vi söker musiklärare på deltid, med möjlighet till utökning inom andra ämnen eller på vårt fritidshem.

Vi söker dig som har intresse för att utveckla musikämnet ihop med eleverna och även samarbeta med våra övriga lärare i praktisk- estetiska ämnen/fritidshem.
Du ska vara intresserat av interkulturalitet, vara flexibel och ha ett relationsskapande arbetssätt.

Undervisning sker i halvklass och du får vara delaktig i skapandet av en ny musikal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation i musik och gärna fritidshemspedagogik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: 14 aug. eller enligt överenskommelse,se

Ansökan

Ansök senast: 2018-05-17
Referensnummer: 116/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Merita Xhemajli
Rektor Dösjebroskolan
046-73 97 41

merita.xhemajli@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24