Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Verksamhetschef till Skolhälsovården i Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Elevhälsan stödjer kommunens skolor i arbetet med att ge varje elev, oavsett behov, rätt förutsättningar för att eleven utvecklas så långt som möjligt. Vi består av en grupp specialister som kompletterar skolor inom kommunen. Hos oss finns pedagogisk, psykologisk, medicinsk och social kompetens samlad för att skapa en helhetsbild av elevernas vardag. Vårt arbete är i huvudsak förebyggande och sker på organisations-, grupp- och individnivå där hjälp ges till elever med inlärningssvårigheter, funktionsnedsättningar och beteendesvårigheter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker verksamhetschef till skolhälsovården i Kävlinge kommun. Som verksamhetschef har du medicinskt ledningsansvar (MLA) och du är Lex Maria-ansvarig. I uppdraget ingår att leda kvalitets- och utvecklingsarbetet inom skolhälsovården och tillsammans med elevhälsans chef är du ledare för skolsköterskegruppen. Du ingår i Kävlinge kommuns centrala elevhälsa och i elevhälsans ledningsgrupp.

I Kävlinge har vi nio skolsköterskor fördelade på elva skolor. Uppdraget som verksamhetchef kommer att kombineras med att du arbetar som skolsköterska på en av våra mindre f-6 skolor, alternativt att du ansvarar för skolhälsovårdens uppdrag i mottagandet av nyanlända elever.

Som skolsköterska ska du arbeta med förebyggande hälsovård enligt riktlinjer för skolhälsovården. I arbetet ingår hälsobesök och vaccinationer enligt fastställt program.
En viktig uppgift är att i samverkan med övrig elevhälsopersonal, lärare och skolledning arbeta för en god lärandemiljö och omsorg för varje elev.

Vi lägger stor vikt vid de förebyggande och hälsofrämjande insatserna på alla nivåer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och unga, inom öppen hälso- och sjukvård eller skolsköterska.

Tidigare erfarenhet av MLA och övrigt ledningsansvar är meriterande.

B-körkort och tillgång till egen bil.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: 2018-12-08

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-31
Referensnummer: 246/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Jonas Melvinger
Chef SSK Stöd Skola
046-739425

jonas.melvinger@kavlinge.se

Cecilia Lynhagen
Verksamhetschef
046-739406
0709-739406
cecilia.lynhagen@kavlinge.se

Facklig företrädare


Susanne Karlsson
Skolsköterska
046-739377
0723-917671

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER