Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Undersköterska i Hemvården

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Socialtomvårdnadsarbete i hemmet hos äldre och funktionshindrade personer. Medicinska uppgifter enligt delegation . Dagtid och kvällstid samt helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller vård och omsorgsprogramet. En god samarbetsförmåga , flexibilitet och planeringsförmåga. Stor vikt lägges på personlig lämplighet . Körkort är ett krav

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Enligt överenskomelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-24
Referensnummer: 05/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Pia Jönsson
Enhetschef
046-739611
0709-739611

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00