Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Projektmedarbetare

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Arbetsbeskrivning

Kävlinge och två grannkommuner har beviljats medel av Europeiska socialfonden till en satsning på hälsa. Projektet innefattar kompetensutveckling och insatser för att förebygga ohälsa och bidra till ett mer hållbart arbetsliv och riktar sig till alla medarbetare i de tre kommunerna. Projektet kommer pågå under två år med start den 1 november i år. Satsningen utgår från tre spår: organisatoriska förutsättningar, nära ledarskap och hälsofrämjande medarbetarskap.

Vi söker nu dig som är driven och kommunikativ och som trivs i en öppen och kreativ projektgrupp.

Ditt främsta ansvarsområde blir att se över förutsättningarna för att våra chefer ska kunna utöva ett nära ledarskap. Du kommer också att driva samverkan mellan de tre kommunerna när det gäller ledarskapsspåret.

Mer konkret kommer du bland annat att leda workshops under analysfasen av projektet, göra kompetenskartläggningar av chefer och sammanställa, analysera och utarbeta mallar för individuella utvecklingsplaner. I dina arbetsuppgifter igår även att upphandla och samordna externa leverantörer kopplat till ledarskapsutbildningar.

I uppdraget ingår också att administrera och redovisa uppgifter till EU's socialfond.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 2 år och du kommer att tillhöra vår HR-avdelning som förutom projektgruppen består av HR-chef och fyra HR-konsulter.

Kvalifikationer

För att kunna ha rätt ingång och perspektiv i projektet så ser vi att du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har några års erfarenhet av arbete inom HR- och/eller organisationsutvecklingsområdet och erfarenhet av ledarskap i någon form. Egen chefserfarenhet är meriterande.

Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av att ha deltagit i utvecklingsarbete/projekt gärna inom något/någon av områdena organisation, kompetensutveckling eller arbetsmiljö.Har du varit med om att genomföra kompetenskartläggning tidigare är det ett plus. Också om du tidigare har arbetat med chefsutveckling utifrån ett HR perspektiv.

Som person är du självgående, kommunikativ och trivs med att jobba i grupp men också att arbeta självständigt. Du är en person som är analytisk, som har förmågan att se samband och kan ta ett helhetsperspektiv. Du tycker om att utbilda men framförallt att hjälpa andra att utvecklas.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: 2017-11-01

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-21
Referensnummer: 231/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Ann Runnström
Tf HR-chef

0768881231

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger dig bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00