Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Lärare i matematik och NO-ämnen i Sveriges Kvalitetskommun

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Korsbackaskolan är en 7-9 skola med 450 elever, centralt belägen i Kävlinge. Skolan arbetar för att alla elever ska ha samma förutsättningar och för elevdemokrati. Vi har höga förväntningar på både elever och personal, vi vill ge eleverna möjlighet att nå höga resultat samt möjlighet att utveckla förmågor de har glädje av idag och i framtiden. Ett systematiskt kvalitetsarbete samt arbete med Qualis säkerställer en positiv utveckling. Skolan har hög måluppfyllelse och arbetar för att alla ska uppleva en stimulerande och trygg arbetsmiljö. Våra framgångar bygger på samarbete och gemensamt ansvar, god kommunikation och tydlighet. Skolan har en-till-en satsning som ger oss goda möjligheter att utveckla undervisning och följa samhällsutvecklingen. Skolan har byggts om och våra nya lärmiljöer har gett oss nya möjligheter.
Vill du vara med på en spännande resa?
Välkommen till en stimulerande arbetsmiljö!

Arbetsbeskrivning

Undervisning i matematik och NO-ämnen. Mentorskap ingår.

Kvalifikationer

Adekvat utbildning och erfarenhet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: 9 augusti 2017

Ansökan

Ansök senast: 2017-05-23
Referensnummer: 145/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Kerstin Sjöberg
biträdande rektor
046-739402
0709-739402
kerstin.sjoberg@kavlinge.se

Facklig företrädare


Maria Anderson
facklig repr. LR

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00