Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Undersköterskor till Billingshälls hemtjänst

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Det lilla hemtjänstområdet ordinärt boende Billingshäll ligger i hjärtat av Kävlinge, endast ett par minuters gångväg från centrum och tågstationen. Vi som arbetar här är ett engagerat gäng med stort fokus på arbetssättet FRISKT: Förebyggande – Rehabiliterande – Individuellt – Säkert – Kvalitetsmedvetet – Trygghetsskapande. Det innebär att vi är inriktade på medborgarens individuella förmågor, önskemål och självbestämmanderätt.

Enheten har goda resultat i både brukar- och medarbetarenkäter och vi arbetar ständigt för att arbetsplatsen ska spegla en öppenhet för alla människor, ett gott bemötande och en god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid samarbete, kanske framförallt med övriga verksamheter på arbetsplatsen såsom Billingshälls seniorrestaurang och dagcentral. Vi vågar därför påstå att enheten ger både medborgare och personal en härlig plats att utvecklas på!

Att trivas och arbeta tillsammans mot gemensamma mål är viktigt för oss. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Enheten söker nu tre stycken månadsanställda undersköterskor som vill arbeta från 75%.

Som undersköterska i Billingshälls hemtjänst ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att tillgodose kommuninvånares individuella behov av god omvårdnad. Det kan till exempel handla om att efter önskemål ge praktiskt och emotionellt stöd med den dagliga livsföringen, skapa goda måltidsupplevelser, sociala aktiviteter etc. På delegation av legitimerad personal kan du komma att utföra medicinsk sjukvård och rehabiliterande arbetsinsatser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med äldre människor. Erfarenhet av medicinskt och socialt omsorgsarbete samt demensrelaterade sjukdomar är starkt meriterande. Vi ser gärna att du som sökande är utbildad undersköterska eller har en påbörjad utbildning.

I ditt arbete är du närvarande och sätter den enskildes behov i fokus utifrån ett salutogent arbets- och synsätt. Du har ett genuint intresse för människor, stor känsla för den enskildes integritet samt har ett gott bemötande. Du är ansvarsfull, målinriktad och tycker det är viktigt att ha goda relationer till vårdtagare, kollegor och ledning. Vi tror också att du är positiv, engagerad och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du ser möjligheter snarare än hinder och har god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Vi ser gärna att du kommer med nya tankar och idéer till vår verksamhet! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi räknar med att du har datorvana. Då vi arbetar i programmet Procapita ser vi gärna att du har erfarenhet av det eller liknande verksamhetssystem. Det är även meriterande om du har B-körkort. Vi ser gärna manliga sökande eller sökande som på annat sätt kan bidra till mångfald på arbetsplatsen.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tidsbegränsad till: 2018-06-15
Tillträde: Tillträde: 2018-01-15 eller efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-16
Referensnummer: 01/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 3

Kontakt

Kontaktperson


Johannes Bragazzi
Enhetschef
046-73 96 70

johannes.bragazzi@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig företrädare nås via Kontakt Kävlinge

046-73 90 00

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00