Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Distriktssköterska/sjuksköterska dagtid till hemvården

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge kommun rymmer det mesta – kuststräckor, fina golfbanor och sprittande fiskevatten. Snabba kommunikationer, ett aktivt näringsliv och närheten till kultur och kommers gör att både människor och företag trivs i kommunen. Det centrala läget mitt i Öresundsregionen, en stark befolkningstillväxt, god ekonomi och låg kommunalskatt gör att Kävlinge ligger bra till på alla sätt. Öppenhet, engagemang och utveckling är de ledord som präglar kommunens arbete.


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad distrikts-/sjuksköterska och vill arbeta inom hemvården i Kävlinge kommun. Tjänsten innebär att du arbetar riktat mot ordinärt boende.

Arbetsuppgifterna består av bedömningar, utförande, utvärdering samt dokumentation av hälso- och sjukvårdsinsatser. Även handledning/utbildning och delegering av omvårdnadspersonal ingår som en naturlig del i arbetet.

I Kävlinge hemvård arbetar vi i team där distrikts-/sjuksköterskor, arbetsterapeut, biståndshandläggare och sjukgymnast dagtid samverkar kring vårdtagaren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distrikts-/sjuksköterska som har ett genuint intresse för människor. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Du har ett intresse och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta i hemvården.

I din roll har du en förmåga att se helheten och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga, samt är självständig med ett stort mått av flexibilitet.

Som sjuksköterska i hemvården har du möjlighet att finna ett intresseområde och vara med i utvecklingen av delar av hemvården. Vi ser gärna att du är engagerad i ditt arbete och kreativ. Kommer du med nya idéer, tankesätt eller lösningar utvecklar vi gärna det vidare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfodras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 170901 eller efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-16
Referensnummer: 235/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Eva Björklund
Teamchef
046-73 96 27
0709-73 96 27
eva.bjorklund@kavlinge.se

Facklig företrädare


Therese Pleven
Distriktssköterska/repr.vårdförbundet
046-73 96 60
0709-73 96 60

Övrigt

Tjänsten innebär helgtjänstgöring var 6:e helg. Röda dagar enligt särskilt lätthelgsschema.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Ansök genom Offentliga Jobb.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00