Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Fortfarande chans till sommarvikariat i Kävlinges Hemvård

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Hemvården vänder sig till personer som till följd av ålder, funktionshinder eller sjukdom har svårt att klara sin vardag eller till dem som vårdar en närstående. Vi ansvarar bland annat för verksamheterna särskilt boende, hemtjänst och hemsjukvård. Kävlinges hemvård har goda resultat och en utvecklingsstrategi är nyligen beslutad för att möta framtiden. Vi arbetar för att äldre människor ska kunna bo kvar i sina hem under trygga förutsättningar genom en rad olika insatser. Vi erbjuder också ett välutvecklat anhörigstöd, uppsökande verksamhet i förebyggande syfte och olika aktiviteter.

Vi tycker det är viktigt att trivas och arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Därför har vi utbildade värdegrundsledare som bjuder in till aktiviteter för att utveckla vår värdegrund. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Som sommarvikarie i Kävlinges Hemvård arbetar du, tillsammans med undersköterskor, för att ge personlig omvårdnad till människor med fastställda behov.

Kävlinges Hemvård är en stor organisation, vilken består av flera enheter som i sin tur arbetar med olika omsorgsdelar. Somliga arbetsgrupper utför klassisk hemtjänst, andra enheter ger omsorg på äldreboenden för fysiskt funktionshindrade människor eller för människor som exempelvis lever med demenssjukdom. Ett arbetslag jobbar enbart riktat mot människor som kommer hem från sjukhus och behöver rehabilitering och vissa enheter riktar sig mot nattarbete, korttidsvård eller vård i livet slut.

Alla vikarier får en fullgod introduktion för att kunna utföra hemvårdsarbete. Introduktionen är både praktisk och teoretisk. Vi vet att alla nya vikarier är olika och därför är även introduktionen personligt anpassad efter vikariens och verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är över 18 år, som har intresse för människor och god omsorg. Sommarvikarien behöver inte ha vårdutbildning men ska då bedömas av arbetsgivaren som personligt lämplig. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av vård och omsorgsarbete och/eller har körkort - men givetvis är alla välkomna att skicka in sin ansökan!

Du som söker sommarvikariat ska vara positiv och flexibel samt villig att lära dig nya saker. En av förutsättningarna för sommarjobb är att du kan arbeta minst 6 veckor under juni - augusti, gärna mer.
Vi ser gärna sökande som på olika sätt kan bidra till mångfald för vår verksamhet!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse, vanligtvis efter vecka 24.

Ansökan

Ansök senast: 2018-05-27
Referensnummer: 82/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 40

Kontakt

Kontaktperson


Pia Jönsson
Enhetschef
046-739611
0709-739611


Anette Johnn
Enhetschef
046-739658

anette.johnn@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via Kontakt Kävlinge

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00