Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Vill du feriejobba med musik och sång i Kävlinge kommun i sommar?

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Nu söker vi dig som vill feriejobba hos oss i sommar!
Kävlinge kommun erbjuder varje år ferieplatser till kommunens ungdomar. Du som är mellan 16 och 18 år och folkbokförd i Kävlinge kommun har möjlighet att söka feriearbete. I vårt urval eftersträvar vi en spridd åldersfördelning och tar även viss hänsyn till personliga önskemål. Eftersom vi vill ge så många ungdomar som möjligt chansen till feriearbete så kan varje sökande bara få ett erbjudande det vill säga en period per år.

Arbetsbeskrivning

Vill du sjunga eller spela instrument i en ensemble och turnera på olika platser i kommunen?

Under veckorna 25-27 arrangeras feriejobb inom kultur för dig som är mellan 16-18 år och vill spela och sjunga tillsammans med andra ungdomar på äldreboenden, förskolor och andra offentliga platser i kommunen. Handledarna kommer ifrån Kävlinge kommuns kulturskola. Första veckan används till att planera själva turnèn och konserten för att sedan turnera i två veckor.

Kvalifikationer

Ange gärna i din ansökan vilket instrument du spelar, eller om du har annan erfarenhet/kunskap inom området.

Det kan även bli aktuellt med en provspelning.

Arbetsgivaren är skyldig att göra en så kallad registerkontroll av personer som erbjuds arbete i lokaler där barn befinner sig. Kontrollen innebär att vi kontrollerar om du är dömd för något brott som gör att du är olämplig att arbeta med barn och unga.
Du beställer själv ett registerutdrag hos Rikspolisstyrelsen. Det tar minst två veckor innan du får registerutdraget hemskickat. Registerutdraget ska du ta med och visa upp för oss om du blir erbjuden en anställning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde:

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-02
Referensnummer: 68/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktperson


Gertrud Afzelius
Rektor
046-739221


Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00