Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Vill du feriejobba med musik och sång i Kävlinge kommun i sommar?

Arbetsuppgifter

Vill du sjunga eller spela instrument i en ensemble och turnera på olika platser i kommunen?

Under veckorna 25-27 arrangeras feriejobb inom kultur för dig som är mellan 16-18 år och vill spela och sjunga tillsammans med andra ungdomar på äldreboenden, förskolor och andra offentliga platser i kommunen. Handledarna kommer ifrån Kävlinge kommuns kulturskola. Första veckan används till att planera själva turnèn och konserten för att sedan turnera i två veckor.

Kvalifikationer

Ange gärna i din ansökan vilket instrument du spelar, eller om du har annan erfarenhet/kunskap inom området.

Det kan även bli aktuellt med en provspelning.

Arbetsgivaren är skyldig att göra en så kallad registerkontroll av personer som erbjuds arbete i lokaler där barn befinner sig. Kontrollen innebär att vi kontrollerar om du är dömd för något brott som gör att du är olämplig att arbeta med barn och unga.
Du beställer själv ett registerutdrag hos Rikspolisstyrelsen. Det tar minst två veckor innan du får registerutdraget hemskickat. Registerutdraget ska du ta med och visa upp för oss om du blir erbjuden en anställning.

Andra uppgifter

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Deltid,
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Gertrud Afzelius
Telefon: 046-739221

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Facklig kontaktperson nås via vxl
Telefon: 046-739000

Ansökan

Referensnummer: 68/17
Sista ansökningsdag: 2017-04-02

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Nu söker vi dig som vill feriejobba hos oss i sommar!
Kävlinge kommun erbjuder varje år ferieplatser till kommunens ungdomar. Du som är mellan 16 och 18 år och folkbokförd i Kävlinge kommun har möjlighet att söka feriearbete. I vårt urval eftersträvar vi en spridd åldersfördelning och tar även viss hänsyn till personliga önskemål. Eftersom vi vill ge så många ungdomar som möjligt chansen till feriearbete så kan varje sökande bara få ett erbjudande det vill säga en period per år.

Uppdaterad 2017-04-07

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00