Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Barnskötare till Ljunggårdens förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Ljunggårdens förskola ligger i Furulund, i en helt fantastisk skogsmiljö med många möjligheter att arbeta med utepedagogik på ett lustfyllt sätt. Förskolan har nio avdelningar.
Vi arbetar utifrån tematiskt arbetssätt. Detta läsåret är förskolans gemensamma tema "djur och natur"
Våra fokusområde för läsåret är pedagogiska lärmiljöer, digitala verktyg, och att utveckla vårt systematiska kvalitetsarbete från barn till huvudman.
På Ljunggården har alla pedagoger arbetskläder för utomhusbruk. Pedagogerna har också ipads som är en del av vårt digitala arbete.
Vi värdesätter den dagliga kommunikationen högt, och genom att all personal erbjuds frukost är detta också ett forum för pedagogiska samtal och en mötesplats för kollegor.

Gå gärna in på vår facebooksida och titta så får du en liten inblick i vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare arbetar du efter gällande styrdokument. Du planerar, genomför och utvecklar arbetet tillsammans med arbetslaget. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Vår värdegrund öppenhet, engagemang och utveckling ska genomsyra verksamheten och vårt förhållningssätt.
Du har både reflektionstid tillsammans med arbetslaget och enskilt.

Kvalifikationer

Till tjänsten krävs flexibilitet och förmåga att tänka i nya banor och se möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som ett positivt tänkande, öppet synsätt och god sammarbetsförmåga med såväl kollegor som barn och föräldrar. Du skall ha ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten både inom och utomhus till att bli rolig och inspirerande.
Du ska ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-24
Referensnummer: 289/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktperson


Jessica Algback
Förskolechef
046-739057
0709-739057
jessica.algback@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid from den 1 januari 2010.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00