Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Lärare F-3 till Olympiaskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Olympiaskolan är en F-6-skola med tillhörande fritidshem centralt belägen på promenadavstånd från tågstationen i Kävlinge. Vi bedriver ett aktivt värdegrundsarbete med mottot att skolan ska vara en plats där samtliga elever, personal och vårdnadshavare respekteras utifrån sin person, sina tankar och sina åsikter. Samtidigt som elevernas lärande ständigt är i fokus. För att lyckas arbetar vi utifrån en storklass-modell där våra pedagoger arbetar tillsammans i team kring klasser.

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en resurslärare till arbetslag F-3. Du kommer att ingå som en extra lärare för årskurs 1 och 3 främst i svenska och matematik. Det innebär ett nära samarbete med de övriga klasslärarna i dessa årskurser.

Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga då detta uppdrag kräver ett nära och gott samarbete med övriga lärare i arbetslag F-3.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare F-3.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-12
Referensnummer: 259/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Sanna Nyberg
Rektor
046-739468

Sanna.Nyberg@kavlinge.se

Jenny Kronqvist
bitr. rektor
046 739460

jenny.kronqvist@kavlinge.se

Facklig företrädare


Rosa Rydberg
musiklärare samt förstelärare i värdegrund
046 739234

Övrigt

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsperioden.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER