Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Sommarvikariat till Kävlinges hemvård

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Kävlinges Hemvård söker nu flertalet vikarier till sin verksamhet för sommaren 2018. Vill du ha ett intressant sommarjobb med roliga och varierande arbetsuppgifter? Gillar du människor, intressanta möten och trevliga kollegor?
- i så fall har Kävlinges Hemvård sommarjobbet för dig och vi ser fram emot att få din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som sommarvikare i Kävlinges Hemvård arbetar du tillsammans med undersköterskor för att ge personlig omvårdnad till medborgare som har ett fastställt behov av våra insatser.

Kävlinges Hemvård är en stor organisation, vilken består av flera enheter som i sin tur arbetar med olika delar inom äldreomsorgen. Somliga arbetsgrupper utför hemtjänstinsatser hemma hos medborgarna, andra enheter ger omsorg på äldreboenden för fysiskt funktionshindrade människor eller för människor som exempelvis lever med demenssjukdom. Ett arbetslag jobbar exempelvis med rehabilitering för att människor med sjukdom eller skada ska kunna bli så självständiga som möjligt i sin vardag. Kävlinges hemvård har även särskilda enheter för nattarbete, för korttidsvård samt en enhet som enbart arbetar med vård i livet slut.

Du som sökande kan med fördel redan i din ansökan meddela om du önskar vikariera på en särskild enhet.

Alla vikarier får en fullgod introduktion för att kunna utföra hemvårdsarbete. Introduktionen är både praktisk och teoretisk. Vi vet att alla nya vikarier är olika och därför är även introduktionen personligt anpassad efter vikariens och verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Du ska ha intresse för att arbeta med människor, vara positiv och flexibel samt villig att lära dig nya saker. Det är ett stort plus om du är, eller håller på att utbilda dig till undersköterska. Det är också fördelaktigt om du har körkort eller erfarenhet av hemvårdarbete - men oavsett är alla givetvis varmt välkomna att söka sommarjobb hos oss. En av förutsättningarna för sommarjobb är att du kan arbeta minst 6 veckor under juni - augusti, gärna mer.

Vi ser gärna sökande som på olika sätt kan bidra till mångfald för vår verksamhet!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-03-31
Referensnummer: 11/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 50

Kontakt

Kontaktperson


Johannes Bragazzi
enhetschef
046-73 96 70
0709 73 95 85
johannes.bragazzi@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig företrädare nås via Kontakt Kävlinge

046-73 90 00

Övrigt

Observera att rekrytering samt tillsättning kan ske löpande under hela annonseringsperioden.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00