Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Distriktssköterska/sjuksköterska dagtid

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad distrikts-/sjuksköterska och vill arbeta som resurssjuksköterska inom hemvården i Kävlinge kommun. Tjänsten innebär att du arbetar både inom ordinärt och särskilt boende.

Arbetsuppgifterna består av bedömningar, utförande, utvärdering samt dokumentation av hälso- och sjukvårdsinsatser. Även handledning/utbildning och delegering av omvårdnadspersonal ingår som en naturlig del i arbetet.

I Kävlinge hemvård arbetar vi i team där distrikts-/sjuksköterskor, arbetsterapeut, biståndshandläggare och sjukgymnast dagtid samverkar kring vårdtagaren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distrikts-/sjuksköterska som har ett genuint intresse för människor. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Du har ett intresse och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta i hemvården.

I din roll har du en förmåga att se helheten och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga, samt är självständig med ett stort mått av flexibilitet.

Som sjuksköterska i hemvården har du möjlighet att finna ett intresseområde och vara med i utvecklingen av delar av hemvården. Vi ser gärna att du är engagerad i ditt arbete och kreativ. Kommer du med nya idéer, tankesätt eller lösningar utvecklar vi gärna det vidare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Andra uppgifter


Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Ansök i första hand via länken till Offentliga Jobb. Ansökningar via brev ska tydligt märkas med annonsens referensnummer.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 100%
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Eva Björklund
Telefon: 046-73 96 27
Namn: Marie Wänglund
Telefon: 046-739697

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Therese Pleven
Telefon: 046-73 96 60

Ansökan

Referensnummer: 13/17
Sista ansökningsdag: 2017-02-05

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Kävlinge kommun rymmer det mesta – kuststräckor, fina golfbanor och sprittande fiskevatten. Snabba kommunikationer, ett aktivt näringsliv och närheten till kultur och kommers gör att både människor och företag trivs i kommunen. Det centrala läget mitt i Öresundsregionen, en stark befolkningstillväxt, god ekonomi och låg kommunalskatt gör att Kävlinge ligger bra till på alla sätt. Öppenhet, engagemang och utveckling är de ledord som präglar kommunens arbete.


Uppdaterad 2017-04-07

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00