Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Socialsekreterare - ekonomiskt bistånd till Arbetsmarknad och integrationsenheten

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Lärcentrum är kommunens samlade organisation för utbildning och studie- och yrkesvägledning för ungdomar och vuxna samt arbete och integration. Från hösten 2017 ingår även enheterna ekonomiskt bistånd och ensamkommande barn. På Lärcentrum möter du hela världen! Vårt mål är att rusta människor för framtidens kompetensbehov och efterfrågan genom att vägleda, stödja, uppmuntra och erbjuda efterfrågade tjänster, program och kurser. Härifrån ska man gå stärkt att möta framtiden! Vi som jobbar här är engagerade, ansvarsfulla och pålitliga med stort intresse för människor i alla åldrar och kulturer. Vi tror att vardagen går lättare med en god portion humor och har en konstruktiv hållning med inställningen att allt går att lösa! Vi jobbar tätt ihop och har dagliga pedagogiska samtal.

Arbetsbeskrivning

Arbetsmarknads- och integrationsenheten består sedan 2017-10-01 av avdelningarna för arbetsmarknadsprogram, ekonomiskt bistånd, flyktingmottagning samt mottagning av ensamkommande flyktingbarn.

Organisationsförändringen som genomförs nu ger oss större möjligheter att se till individens behov på vägen mot egen försörjning och du kommer att vara en viktig del i att utveckla vårt arbete. Vill du vara med från början och utveckla något nytt?

Du kommer att arbeta i ett engagerat team som förutom socialsekreterare bland annat består av arbetsmarknadshandläggare. Erfarenhet efterfrågas men vi söker också dig som är ny i yrket med nya idéer och tankar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom och är intresserad av att arbeta med ekonomiskt bistånd. Du är bekväm med att arbeta självständigt, har god förmåga att strukturera ditt arbete och är flexibel. Du har också vana att samverka med andra myndigheter och organisationer.

Som person är du stabil, utvecklingsinriktad och har god förmåga till analys och reflektion.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om du är van att handlägga och utreda ansökningar om försörjningsstöd är det meriterande, likaså erfarenhet av arbete i Procapita.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: snarast eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-26
Referensnummer: 04/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00