Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Vill du feriejobba inom vård och omsorg eller måltidsservice i Kävlinge kommun?

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Nu söker vi dig som vill feriejobba hos oss i sommar!
Kävlinge kommun erbjuder varje år ferieplatser till kommunens ungdomar. Du som är mellan 16 och 18 år och folkbokförd i Kävlinge kommun har möjlighet att söka feriearbete. I vårt urval eftersträvar vi en spridd åldersfördelning och tar även viss hänsyn till personliga önskemål. Eftersom vi vill ge så många ungdomar som möjligt chansen till feriearbete så kan varje sökande bara få ett erbjudande det vill säga en period per år.

Arbetsbeskrivning

Vi har Sveriges viktigaste jobb – vill du vara en av oss i sommar?
Inom Socialtjänsten arbetar man antingen inom hemvård, funktionsnedsättning eller restaurang. Vår uppgift är att ge ett bra stöd och bemötande till äldre och funktionsnedsatta, som av olika skäl har svårt att klara sitt vardagliga liv. I våra restauranger ska vi tillaga mat med hög kvalité och ge en god service till våra kunder. Vi tycker det är viktigt att alla möten inom socialtjänsten sker med stor respekt och värdighet.

Ett feriearbete ger dig som ung en inblick i arbetslivet. Du arbetar tillsammans med en handledare och provar under en begränsad tid på olika arbetsuppgifter som vi utför.

Inom hemvården arbetar du med äldre personer som behöver olika typer av stöd och omsorg. Jobbar du med äldre är du en av de viktigaste förutsättningarna för den äldres välbefinnande.

Arbete med att ge personer som har någon funktionsnedsättning stöd i vardagen, sker vanligtvis i deras bostad eller på daglig verksamhet. Jobbar du med personer som har en funktionsnedsättning, är du viktig eftersom du jobbar med att ge goda förutsättningar för ett gott liv.

Inom våra restauranger arbetar du med att tillaga och servera mat till våra förskolor, fritidshem och äldreboende. Jobbar du med mat, är du en av dem som bidar till en god miljö runt måltiden och lagar god och hälsosam mat.

Feriearbetets längd är 3 veckor i två perioder, antingen vecka 26-28 eller vecka 29-31. Arbetet sker 6 timmar per dag, dagtid.
Har du fyllt 18 år, så ser vi gärna att du även söker sommarjobb hos oss, läs mer på vår hemsida www.kavlinge.se

Kvalifikationer

Du är mellan 16 och 18 år och folkbokförd i Kävlinge kommun.

Det är meriterande om du går på Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet eller Restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Arbetsgivaren är skyldig att göra en så kallad registerkontroll av personer som arbetar med barn befinner sig. Kontrollen innebär att vi kontrollerar om du är dömd för något brott som gör att du är olämplig att arbeta med barn och unga.
Du beställer själv ett registerutdrag hos Rikspolisstyrelsen. Det tar minst två veckor innan du får registerutdraget hemskickat. Registerutdraget ska du ta med och visa upp för oss om du blir erbjuden en anställning.
Läs mer på vår hemsida.

För att kunna få feriejobb som asylsökande, gäller samma kriterier som ovan SAMT att man kan uppvisa ett LMA-kort där det står att man har AT-UND. Detta kort erhålls av Migrationsverket.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde:

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-02
Referensnummer: 69/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 32

Kontakt

Kontaktperson


Lillian Gullberg
Utbildningssamordnare
046-73 96 55


Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00