Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Lärare till barn-och fritidsprogrammet för vuxna

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Lärcentrum är kommunens samlade organisation för utbildning och studie- och yrkesvägledning för ungdomar och vuxna samt arbete och integration. Från hösten 2017 ingår även enheterna ekonomiskt bistånd och ensamkommande barn. På Lärcentrum möter du hela världen! Vårt mål är att rusta människor för framtidens kompetensbehov och efterfrågan genom att vägleda, stödja, uppmuntra och erbjuda efterfrågade tjänster, program och kurser. Härifrån ska man gå stärkt att möta framtiden! Vi som jobbar här är engagerade, ansvarsfulla och pålitliga med stort intresse för människor i alla åldrar och kulturer. Vi tror att vardagen går lättare med en god portion humor och har en konstruktiv hållning med inställningen att allt går att lösa! Vi jobbar tätt ihop och har dagliga pedagogiska samtal.

Arbetsbeskrivning

Inför hösten 2018 planerar vi att starta barn-och fritidsprogrammet för vuxna. Målet är eleverna ska arbeta t ex som barnskötare. Du ingår i arbetslaget för Komvux. Utmärkande för verksamheten är att vi är engagerade och har en konstruktiv hållning. Vår inställning är att allt går att lösa! Vi arbetar vi tätt tillsammans och hjälper varandra att hitta lösningar. Utmärkande är också att de studerande är navet för vårt arbete. Vi som arbetar här är engagerade, ansvarsfulla, pålitliga personer med stort intresse för människor i alla åldrar, andra kulturer och vi tror att vardagen går lättare med en god portion humor. Vi söker dig som känner igen dig på den beskrivningen.

Kvalifikationer

Du har behörighet att undervisa på barn och fritidsprogrammet och har lärarlegitimation i flera av kurserna som ingår i programmet. Du har också några års erfarenhet från undervisning. Att arbeta språkutvecklande för att möta våra elever är självklart för dig.

Som pedagog är du inspirerande och drivs av att möta och nå fram till alla elever och stötta andra i det förhållningssättet. Du ska vara trygg i dig själv och ha lätt för att samarbeta med alla i organisationen. För att arbeta som lärare på barn-och fritidsprogrammet bör du trivas med att tänka nytt och hitta metoder och förhållningssätt som fångar och gör det motiverande utifrån elevens specifika behov. Du är en god ledare med struktur och tydlighet.

Stor vikt kommer att läggas vid att du vill vara med oss och utveckla arbetet på Kävlinge Lärcentrum. Du har ett gott bemötande och delar vår grundläggande syn på våra elever att de är kompetenta, resursstarka och har en mängd förmågor. Du är villig att lära nytt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi arbetar med Qualis i vårt systematiska kvalitetsarbete. Du bör ha god datorvana och vara intresserad av att tillsammans med oss utveckla verksamheten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: 2018-08-13

Ansökan

Ansök senast: 2018-03-28
Referensnummer: 48/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Gunilla Peterson
Rektor

046 - 73 94 50
gunilla.peterson@kavlinge.se

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00