Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Fritidspedagog/Lärare i fritidshem till Skönadalsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Skönadalsskolan är en välfungerande F-6-skola belägen i ett naturskönt område med närhet till skog och hav i Hofterup. Hos oss följer kvalitetsarbetet en röd tråd och bidrar till en samsyn kring eleverna och skolans värdegrund.

Vi har ett tydligt elevperspektiv och värdesätter en hög delaktighet i skolans planeringsprocesser. Vår personalomsättning är låg och medarbetarenkäter visar på en hög trivsel och nöjdhet med skolans organisatoriska ledarskap. Vårt fantastiska skolbibliotek har fått utmärkelsen Skolbibliotek i världsklass och vi arbetar strategiskt med medie- och informationsteknik i samarbete med vår skolbibliotekarie. Är du intresserad av att arbeta med digitala verktyg har du kommit helt rätt!

Att förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Det gör vi genom att kontinuerligt säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet. Vårt arbete utgår från ett kollegialt lärande och en delakultur där vi regelbundet träffar kollegor för att säkerställa en god kvalitativ undervisning med eleven i fokus. Varje elev har en egen dator/lärplatta och i samtliga klassrum finns teknisk utrustning som Smartboards och Apple-TV. Till vår hjälp finns stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel som arbetar för att underlätta elevens lärande och pedagogens arbete. Som en naturlig följd av 1:1-satsningen har våra pedagoger tillgång till personliga datorer och lärplattor.

Hos oss får alla lärare möjlighet att äta pedagogisk lunch med eleverna. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Det finns totalt elva kommunala grundskolor i Kävlinge kommun.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Skönadalsskolans fritidshem är du en del av en framåtblickande och nyfiken grupp fritidslärare. Vårt gemensamma utvecklingsarbete är långt kommet och vi har välfungerande rutiner för det dagliga arbetet.

Du kommer att ingå i ett arbetslag med tillsammans med grundskolelärare, förskollärare och specialpedagog. Arbetslaget träffas varje vecka för att planera det dagliga arbetet med eleverna. Fritidsverksamheten består av FRIS-pass (fritids i skolan) samt morgon- och eftermiddagsfritids. Skolans fritidslärare träffas varannan vecka för att fokusera på kvalitetsarbete, men också ta upp gemensamma aktiviteter mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap, god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera. Du trivs i en organisation där det systematiska kvalitetsarbetet visar sig genom samsyn och likvärdighet i hela skolans organisation.

Du förväntas kunna ta ansvar för den dagliga verksamheten såväl som bidra till utvecklingen av Skönadalsskolans fritidshem.
I utbyte får du ett gäng glada, positiva och ambitiösa kolleger.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: augusti 2018 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-05-05
Referensnummer: 88/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Susanne Haglind
Rektor
046-739760
0709-739760

Facklig företrädare


Facklig representant Lärarförbundets lokalavdelning

046-739115

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00