Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Studie- och yrkesvägledare till Komvux Lärcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Kävlinge Lärcentrum ansvarar för frågor och verksamheter som rör Gymnasieskola, Introduktionsprogram, Komvux, Arbetsmarknadsfrågor och Flyktingmottagning. På Lärcentrum arbetar ca 50 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

SYV för Komvux ansvarar för studie- och yrkesvägledning mot vuxenutbildningens område. Studier genomförs såväl i egen regi samt mot externa utbildningsanordnare. Du arbetar med vägledning och information till elever och medborgare både enskilt och i grupp. Du ansvarar för och organiserar också aktiviteter som rör information och marknadsföring som rör medborgarens möjligheter till vuxenutbildning. I arbetet medverkar du i arbetet med ansökning och uppföljning av aktuella statsbidragssatsningar.
I arbetet utgår du ifrån individens behov och förutsättningar med fokus på framtidens arbetsmarknad

Kvalifikationer

För tjänsten är examen som Studie- och yrkesvägledare ett krav. I arbetet som SYV är den relationella kompetensen och det personliga samtalet dina viktigaste verktyg. Vi vill därför att du ska ha utvecklade kommunikativa och pedagogiska förmågor. Vi tror att du är engagerad och utvecklingsinriktad samtidigt som du är omvärldsorienterad och har nära till samarbete och samverkan. Vi ser det också som väsentligt att du har ett engagemang och intresse för elevers och medborgares lärande och utveckling. Du har goda kunskaper i Extens och Dexter och har bred kompetens kring de styrdokument och förordningar som rör vuxenutbildningen.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 1/5, om möjligt kan det bli aktuellt med tidigare tillträde.

Ansökan

Ansök senast: 2017-03-31
Referensnummer: 83/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Gunilla Peterson
Rektor

046 - 739450
gunilla.peterson@kavlinge.se

Marcus Eriksson
Verksamhetschef Kävlinge Lärcentrum
046 - 739215
0709 739215
marcus.eriksson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00