Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Distriktssköterska/sjuksköterska dagtid särskilt boende

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge kommun rymmer det mesta – kuststräckor, fina golfbanor och sprittande fiskevatten. Snabba kommunikationer, ett aktivt näringsliv och närheten till kultur och kommers gör att både människor och företag trivs i kommunen. Det centrala läget mitt i Öresundsregionen, en stark befolkningstillväxt, god ekonomi och låg kommunalskatt gör att Kävlinge ligger bra till på alla sätt. Öppenhet, engagemang och utveckling är de ledord som präglar kommunens arbete.


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad distrikts-/sjuksköterska och vill arbeta inom hemvården i Kävlinge kommun. Tjänsten innefattar särskilt boende med inriktning somatik och är förlagd till Tallgårdens äldreboende i Dösjebro. Inom särskilt boende är den personcentrerade vården central vilket bland annat innebär ett nära samarbete och handledning av omvårdnadspersonal, samt samverkan med anhöriga och primärvård.

I Kävlinge hemvård arbetar vi i team där distrikts-/sjuksköterskor, arbetsterapeut, biståndshandläggare och sjukgymnast dagtid samverkar kring vårdtagaren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distrikts-/sjuksköterska som har ett genuint intresse för människor. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Du har ett intresse och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta i hemvården.

I din roll har du en förmåga att se helheten och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga, samt är självständig med ett stort mått av flexibilitet.

Som sjuksköterska i hemvården har du möjlighet att finna ett intresseområde och vara med i utvecklingen av delar av hemvården. Vi ser gärna att du är engagerad i ditt arbete och kreativ. Kommer du med nya idéer, tankesätt eller lösningar utvecklar vi gärna det vidare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid75%
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema
Tillträde:

Ansökan

Ansök senast: 2017-02-05
Referensnummer: 12/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Eva Björklund
Teamchef
046-73 96 27
0709-73 96 27
eva.bjorklund@kavlinge.se

Marie Wänglund
Teamchef
046-739697

marie.wanglund@kavlinge.se

Facklig företrädare


Therese Pleven
Distriktssköterska/repr.vårdförbundet
046-73 96 60
0709-73 96 60

Övrigt


Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Ansök i första hand via länken till Offentliga Jobb. Ansökningar via brev ska tydligt märkas med annonsens referensnummer.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00