Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Kommunikationschef till Kävlinge kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

Är du en nyfiken, samhällsintresserad ledare med kommunikation i blodet? Då är jobbet som Kommunikationschef i Kävlinge Kommun något för dig!

Som Kommunikationschef arbetar du tillsammans med dina engagerade medarbetare för att Sveriges Kvalitetskommun 2015-2017 ska bli ännu vassare i sitt kommunikationsarbete. Ditt uppdrag omfattar all extern och intern kommunikation, varumärkesarbete, press- och mediakontakter och krishantering. Du och dina medarbetare stöttar och utvecklar organisationen och dess chefer i kommunikativt arbete.

Kävlinge Kommun är inne i en organisationsförändring och du kommer in i verksamheten i en spännande tid, då såväl strukturer som beteenden utmanas. Digitalisering står högt på agendan då kommunen arbetar med att införa ett mer digitalt arbetssätt och utveckla tjänster och service till både medborgarna och kommunens verksamheter. Vår kundtjänst levererar idag mycket goda resultat i servicemätningar, men vi vill utveckla vår kundtjänst ytterligare och identifiera fler områden där kommunens externa tjänster med service riktade mot medborgarna kan lösas i första kontakten eller i ett digitalt flöde. Som Kommunikationschef blir du en viktig förmedlare av det förändrings- och utvecklingsarbete kommunen bedriver.

Kommunikationschefen blir en central spelare i en organisation som präglas av korta beslutsvägar, höga ambitioner och öppenhet för nya idéer. Du är en aktiv del av kommunens ledningsgrupp och rapporterar till Kommundirektör Mikael Persson.

Kvalifikationer

Vi ser att du har:
- 5-10 års erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete
- Ledarerfarenhet
- Erfarenhet av ledningsgruppsarbete
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och muntligt
- Relevant akademisk eller annan eftergymnasial utbildning

Personliga egenskaper som vi vill se hos dig är att du är drivande och proaktiv, engagerad och entusiasmerande. Vi vill att du är nytänkande, målmedveten, lyhörd och har helhetssyn.

Kävlinge Kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-04-18
Referensnummer: 79/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Fredrik Lind
Rekryteringskonsult

0765-259040


Johanna Mattsson
Researchkonsult

0735-216 500

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

I den här rekryteringen samarbetar Kävlinge Kommun med K2 Search så vänligen skicka in din ansökan via www.k2search.se,

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00