Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Rinnebäcksskolan söker mellanstadielärare

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Rinnebäcksskolan kommer påbörja tillsättning efterhand som ansökningar kommer in, vilket innebär att vi uppmanar dig som är intresserad av tjänst hos oss att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi söker dig som vill arbeta:

- På en av Sveriges bästa Qualisskolor (Läsårets Qualisskola 2014-2015)
- Digitala verktyg är en naturlig del av den pedagogiska vardagen för samtliga elever och personal ("en till en").
- Modern syn på människa och en helhetssyn på kunskap och lärande!
- Vi utgår ifrån barnens förmågor och bidrar till att utveckla desamma! ( kreativitet, skapande, nyfikenhet, ansvar, empati, självkänsla såväl som analys, reflektion och ämnesspecifika förmågor).

Qualiscertifieringen och granskningen 2014 fastslog följande om Rinnebäcksskolans verksamhet:

“Värdegrundsarbetet återfinns i alla delar och på alla nivåer i verksamheten och bygger på samsyn och tolerans för olikheter och inkludering”

“Skolan bedriver ett systematiskt arbete att i takt med ökande mognad utveckla elevernas ansvarstagande genom elevledda utvecklingssamtal, arbetet med att stimulera eleverna att sätta egna mål och bedöma de egna resultaten och den höga graden av individanpassning”

“Skolledningen inbjuder till delaktighet och utövar ett delegerat ledarskap vilket gör att en hög grad av insyn och delaktighet är något som utmärker Rinnebäcksskolan”

Vi arbetar utifrån vår vision:
"Rinnebäcksskolan, en bättre skola där eleverna utvecklar sina förmågor för att påverka samtiden och skapa framtiden!"

Vi är sedan från läsåret 2016-17 pilotskola i arbetet med att implementera Lärandematriser för elever. Lärandet utgår ifrån elevernas nyfikenhet, lust att lära och strävan av att få vara betydelsefulla i den värld vi lever i. Vi söker dig som själv är nyfiken, vill lära och tillsammans med trevliga kollegor och elever fortsätta att utveckla Rinnebäcksskolan.

Rinnebäcksskolan är sedan läsåret 2016-17 Övningsskola kopplad till Malmö Högskola.

Om detta tilltalar dig, skicka in din ansökan redan idag! /Peter, Eva och Ingela

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar med en årskurs en klass - en skola en gemenskap - vilket innebär ett stort fokus på att tillsammans med dina kollegor och elever skapar ett utmanande, formativt lärande utifrån lgr 11.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har lärarutbildning med inriktning mot mellanstadiet med behörighet och legitimation i matematik, SO, engelska och svenska. Personliga egenskaper som engagemang, utveckling, samarbete och en vilja att lära och utvecklas ser vi som viktiga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tjänsten är tillgänglig för tillsättning från och med höstterminen.

Ansökan

Ansök senast: 2017-08-14
Referensnummer: 193/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Eva Persson
bitr. rektor
0709-739361

eva.persson@rinnebacksskolan.se

Peter Westergård
rektor
046-739365

peter.westergard@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00