Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Sommarvikariat till Kävlinges LSS och Socialpsykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Kävlinges LSS och Socialpsykiatri söker nu flertalet vikarier till sina verksamheter för sommaren 2018. Vill du ha ett intressant sommarjobb med roliga varierande arbetsuppgifter? Gillar du människor, intressanta möten och trevliga kollegor?
-i så fall har Kävlinges LSS och Socialpsykiatri sommarjobbet för dig och vi ser fram emot att få din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Kävlinges LSS och Socialpsykiatri är en organisation som består av gruppbostäder, servicebostad, korttids, tillsyn, daglig verksamhet, socialpsykiatri och personlig assistans. Du arbetar nära stödassistenter och annan utbildad/legitimerad personal.
Dagligen möter du den enskilde och ger stöd för att möjligöra en ökad självständighet och ett gott liv.

Alla vikarier får en fullgod introduktion för att kunna utföra arbete inom LSS och Socialpsykiatri. Introduktionen är både praktisk och teoretisk. Vi vet att alla nya vikarier är olika och därför är även introduktionen personligt anpassad efter vikariens och verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Du ska ha intresse för att arbeta med människor, vara positiv och flexibel samt villig att lära dig nya saker. Det är ett stort plus om du är, eller håller på att utbilda dig till undersköterska. Det är också fördelaktigt om du har erfarenhet av omsorgsarbete - men oavsett är alla givetvis varmt välkomna att söka sommarjobb hos oss.

Vi ser gärna sökande som på olika sätt kan bidra till mångfald för vår verksamhet!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Intervjuer och bredvid gång kommer att ske löpande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-03-31
Referensnummer: 16/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 25

Kontakt

Kontaktperson


Sofia Ringkvist
Enhetschef
046-739026
0709-739026
sofia.ringkvist@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig företrädare nås via vxl

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00