Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Undersköterska ordinärt boende till Furulund

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Hemvården Väst utgår från den mindre dagcentralen Ligustern, centralet beläget
i Furulund. Vi vänder oss till dem som på grund av ålder, funktionshinder eller sjukdom har svårt att klara sin vardag på egen hand. Tillsammans med vårdtagarna arbetar vi utifrån deras enskilda förutsättningar och med respekt för önskemål och behov för att de ska känna välbefinnande och ha ett meningsfullt liv. Arbetet sker utifrån vår värdegrund med ledord som öppenhet och engagemang för varje vårdtagare.

Att ständigt utvecklas och förbättra kvalitén genom uppföljning, utvärdering och utveckling är grundläggande för oss. Därför erbjuder vi möjlighet till kompletterande utbildningar inom en rad olika områden, till exempel demenssjukdomar och rehabiliterande synsätt. Vi är självklart nyckelfria och arbetar aktivt med digitala lösningar som elektroniska läkemedelssigneringar och e-tillsyn. Genom schemaläggning i Time Care Planering har vi möjlighet att påverka vår arbetstid.

Vi tycker det är viktigt att trivas och arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Därför har vi utbildade värdegrundsledare som bjuder in till aktiviteter för att utveckla vår värdegrund. Utvärderingar visar på nöjda vårdtagare som ger höga betyg både när det gäller deras trygghet och förtroende för oss. Vår personalomsättning är låg och våra medarbetarenkäter visar på en mycket hög trivsel och nöjdhet med hemvårdens organisatoriska ledarskap. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en undersköterska till vårt team!

Som undersköterska ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att tillgodose kommuninvånares individuella behov av god omvårdnad. Det kan till exempel handla om att efter önskemål ge praktiskt och emotionellt stöd med den dagliga livsföringen, skapa goda måltidsupplevelser, sociala aktiviteter etc. På delegation av legitimerad personal kan du komma att utföra medicinsk sjukvård och rehabiliterande arbetsinsatser.

Kvalifikationer

Du har läst vård- och omsorgsprogrammet och/eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av arbete med äldre människor och människor med demensdiagnos är meriterande. Detsamma gäller erfarenhet av medicinskt och socialt omsorgsarbete.

I ditt arbete är du närvarande och sätter den enskildes behov i fokus utifrån ett salutogent arbets- och synsätt. Du har ett genuint intresse för människor, stor känsla för god omsorg och den enskildes integritet samt har ett gott bemötande. Du är ansvarsfull, målinriktad och tycker det är viktigt att ha goda relationer till vårdtagare, kollegor och ledning. Vi tror också att du är positiv, engagerad och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du ser möjligheter snarare än hinder och har god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Vi ser gärna att du kommer med nya tankar och idéer till vår verksamhet! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi räknar med att du har datorvana. Då vi arbetar i programmet Procapita ser vi gärna att du har erfarenhet av det eller liknande verksamhetssystem. Det är även meriterande om du har B-körkort. Vi ser gärna manliga sökande eller sökande som på annat sätt kan bidra till mångfald på arbetsplatsen.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: 180601

Ansökan

Ansök senast: 2018-04-25
Referensnummer: 81/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktperson


Elna Gunnarsdottir
Gruppledare/Chefsstöd
0709-739708

elna.gunnarsdottir@kavlinge.se

Charlotta Everlöv
Enhetschef
046-739704
0709-739704

Facklig företrädare


Facklig representant nås via växeln

046-739000

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00